Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom most 62es rucikat...

Kislányom most 62es rucikat hord. Ha ezeket kinövi szeretnék neki rugdalozó heyett kisnadrágot meg pulcsit adni rá. Vagy nem tanácsos?

Figyelt kérdés
Mik az előnyei ill hátrányai? Vagy ilyenkor még inkább rugit szokás rá adni?
2008. szept. 19. 08:16
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

Nyugodtan vegyél neki egy pár db nacit.Èn is vettem az é n lányomnak.A rugi annyiból jobb,hogy jön a tél,az alá nem kell harisnya,mert meleg plüssös.Csak egy zokni és kész.A nadrág alá kel harisnya.De nagyon édi Rebeka is a nadrágban.Ö mostmár nem is kap talpas rucit csak éjszakára.Jó ö már 31 hetes.

Mennyi idös a babád???

2008. szept. 19. 08:27
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Én kezdettől fogva csak éjszakára adtam rá rugikat, meg amikor nagyon picike volt. Most 22 hetes. Szerintem aranyosabb egy kisnadrágban, kisruhában harisnyával. Igazi kis emberke. Mondjuk ha már nagyon elkezd majd mászni, itthonra lehet hogy jól jön a rugi. A pulcsi alá adhatsz egy vékony kis ujjatlan bodyt, akkor nem lóg ki a dereka.
2008. szept. 19. 08:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Az én kislányom most még csak 10 hetes, de nő mint a bolond gomba :) és szerintem kb két hét és kinővi ezeket. Akkor azt hiszem veszek pár nacit ha szerintetek is jó az.
2008. szept. 19. 08:41
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon jó a naci, de egyenlőre én még talpas nacit vennék neki, alá egy body és esetleg ha hűvös van akkor rá még egy kis pulcsi. Nagyon cukin tudnak kinézni ezekeben a kis nadrágokban.
2008. szept. 19. 08:56
 5/6 anonim ***** válasza:
72%
A 4 hós lányom itt pogózik az ölemben és ő még mindig 62eseket hordja.De 10 hetesen is azokat hordta:)Nyugodtan vegyél neki pulcsit meg nacit.Halál édes benne.
2008. szept. 19. 09:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is 4hós,62 rucit hord,és eddig még egy rugink se volt!Én a naci alá sem adok harisnyát-minek 21-22 fokos lakásban?-simán kis zokniba nyomja.Mivel body van rajta a dereka se lóg ki.Pelenkázásnál nem gombolgatom,csak lekapom róla.Egyedül éjszaka van rajta olyan cucc,ami egybe van,de az alá meg nem adok semmit.Teljesen testhez álló.Ha hűvösebb az idő adok a bodyra egy kis pólót.És valóban nagyon vagányul néznek ki.
2008. szept. 19. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!