Hogyan tüntessem el az olajat a baba hajáról?
Sziasztok!
A kislányom feje koszmós és a védőnőnk mondta, hogy olajozzam be neki 2-3 nap,este fürdetésnél mossam le aztán majd elmúlik neki. Igen ám, de már 2 napja nem olajoztam be,megmostam neki samponnal is de még mindig olajos neki. Mikor múlik el?
Johnson elég rossz választás egyébként is. Irritáló termék teli rossz összetevővel.
Az olaj (lehetőleg natúr mandula-, olíva- vagy napraforgóolaj) egyébként csak kis hajú vagy kopasz babáknál jó választás. Nem fog egykönnyen kijönni, csak a sokadik mosásra.
Nekem pl az olaj el se távolitotta a koszmot.
Viszont a Babe koszmo elleni sampon nagyon bevállt. Fürdés elején besamponozom. Kicsot megdörgölöm. Majd mig fürdetem hagyom a fej3n hatni a sampont és csak utána mosom le. Sokkal hatékonyabb mint az olaj és kevesebb vele a macera
Ne használj szerintem johnson-t. Nagyon rossz termék. Még ha a babának éppen nincs is tőle baja,nem jó!
Én oliva olajat használtam! Fürdés elött 1-2órával jól bekentem sapkát húztam a buksijára,majd lemosás elött átfésültem egy fogkefével. Aztán alapos hajmosás és újra át fésültem fogkefêvel minden irányba. Szépen leszedte a koszmót és sose maradt olajos a hajacskája. Kicsit erősebben fésültem,na de nem úgy h fájjon vagy kellemetlen legyen csak hát simogatással nem jön le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!