7 hónapos baba lehet hogy "puszit" ad? Folyton odajön hozzám és nyálazza, bekapja az arcomat, orromat, államat. Szerintem nem ínyt vakar hanem kedveskedik, de nem tudom. Vajon?
Az tuti, hogy nem szopizni szeretne. A lányom is 7 hónapos, pontosan tudja, hol a cici, még akkor is amikor ruhában vagyok, véletlenül se keresi máshol.
Nem tudom, hogy tudatosan akar-e "megpuszilni", de a kislányomnak pl megtanította az apja, hogy "csapj bele" mondatra elkezd belecsapkodni a tenyerébe, ha mondjuk neki, hogy hinta-palinta, egyből nekiáll négykézláb hintázni (nyilván mondogattuk neki, amikor csinálta, a kézbecsapásnál pedig mutattuk, hogy kell). Ennél fogva azt el tudom képzelni, hogy te megpuszilod, ő meg utánozni próbál. Azt az enyém is csinálta már, hogy megfogta a fejét, adtam neki egy nagy puszit, és közvetlen utána ő is megfogta a fejemet, odahajolt, és jól összenyálazta az arcom :D Szerintem utánozni próbált, sokszor kapom ilyesmin :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!