Szeretnék ritka nevet adni születendő kisfiamnak. Milyen név illene a Baráth családnévhez?
Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 15:51
21/29 anonim válasza:
Benett. Nekem ez nagyon tetszik.
22/29 anonim válasza:
én írtam a Baráth Etelét. minek kell lepontozni?? úgy utálom az ilyet... dehát jellemző itt ez a tahóság sok válaszolóra. na ENNYI öröme legyen az életben aki lepontozott. bocsi, de ezt le kellett írnom.
23/29 anonim válasza:
Off: Én ezen az oldalon már semmin nem lepődöm meg... ilyen kérdésnél minek pontoznak egyáltalán...
24/29 anonim válasza:
Engem leponoztak mett azt írtam, hogy a Gellért és még pár név borzasztó.
Akkor is az!!
26/29 anonim válasza:
Szerintem Krisztián is jó lehetne.
Kedves Valaki Aki Nem Szereti A Gellért Nevet!
Nem azért pontoztak le, mert nem szeretesz bizonyos neveket, hanem azért mert nem válaszoltál a feltett kérdésre.
27/29 anonim válasza:
De válaszoltam, azt írtam, hogy ehhez a vezetéknévhez egy egyszerűbb keresztnév illik.
28/29 anonim válasza:
Baráth Patrik?Szentem jól összeillik.
29/29 anonim válasza:
Szia! Mi is Baráthok vagyunk, én Gabriella vagyok a tesóm Máté. De a Gábor és a Zsombor sem lenne rossz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!