Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kis lakásba érdemes bébiőrzőt...

Kis lakásba érdemes bébiőrzőt venni? A hálónkból nyílik a gyerekszoba, még rá is láthatok a babára.

Figyelt kérdés
Esetleg más helyiségben tartózkodva lenne érdemes,de elég kis lakásunk van,nem tudom befektessek-e rá?
2010. márc. 30. 13:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Te magad is megválaszoltad a kérdésedet:)

Szerintem teljesen felesleges.

Emeletes családi házba szükséges lehet, de nálatok nem hiszem.

2010. márc. 30. 13:33
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Le is írtad a válaszod!:)
2010. márc. 30. 13:34
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Kell szerintem. Mert hiába látod, azt nem tudhatod hogy vesz-e levegőt vagy sem. Késő bánat ha már ne adja Isten halva találod! Igy ha jelez a gép, rögtön elkezdheted az újraélesztést!
2010. márc. 30. 13:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem érdemes, meg fogod hallani, ha bármi gondja van. Én is attól féltem amíg meg nem született, hogy nem fogom hallani, mert nálunk a két szoba kb. 5-6 méterre van egymástól. De fura dolog ez az anyaság, még a légzését is meghallom, éjszaka minden mozdulatát. Légzésfigyelőt vegyél, vagy inkább kölcsönözz, annak van értelme.
2010. márc. 30. 13:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Harmadiknak! Bébiőrző nem egyenlő a légzésfigyelővel!! A bébiőrző nem fog jelezni, ha nem jól veszi a levegőt!!
2010. márc. 30. 13:37
 6/9 anonim ***** válasza:

55 m2-en lakunk. Van légzésfigyelőnk, de bébiőrzőnk nincs, soha nem is hiányzott.

Mikor anyóséknál voltunk, akik nagy kockaházban laknak, unokatesóét alátettük, különben nem hallottam volna, mikor felébred. Ott nagyon hasznos volt.

(O)

2010. márc. 30. 13:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Légzésfigyelőt azért én vennék a helyedben, ha bébiőrzőt nem is. (B)
2010. márc. 30. 14:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Harmadik vagyok: A légzésfigyelőre gondoltam, bocsi!

Azt vegyél!

2010. márc. 30. 14:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,akkor bébiőrző stornó,és légzésfigyelő lesz.
2010. márc. 30. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!