Kis lakásba érdemes bébiőrzőt venni? A hálónkból nyílik a gyerekszoba, még rá is láthatok a babára.
Figyelt kérdés
Esetleg más helyiségben tartózkodva lenne érdemes,de elég kis lakásunk van,nem tudom befektessek-e rá?2010. márc. 30. 13:30
1/9 anonim válasza:
Te magad is megválaszoltad a kérdésedet:)
Szerintem teljesen felesleges.
Emeletes családi házba szükséges lehet, de nálatok nem hiszem.
3/9 anonim válasza:
Kell szerintem. Mert hiába látod, azt nem tudhatod hogy vesz-e levegőt vagy sem. Késő bánat ha már ne adja Isten halva találod! Igy ha jelez a gép, rögtön elkezdheted az újraélesztést!
4/9 anonim válasza:
Nem érdemes, meg fogod hallani, ha bármi gondja van. Én is attól féltem amíg meg nem született, hogy nem fogom hallani, mert nálunk a két szoba kb. 5-6 méterre van egymástól. De fura dolog ez az anyaság, még a légzését is meghallom, éjszaka minden mozdulatát. Légzésfigyelőt vegyél, vagy inkább kölcsönözz, annak van értelme.
5/9 anonim válasza:
Harmadiknak! Bébiőrző nem egyenlő a légzésfigyelővel!! A bébiőrző nem fog jelezni, ha nem jól veszi a levegőt!!
6/9 anonim válasza:
55 m2-en lakunk. Van légzésfigyelőnk, de bébiőrzőnk nincs, soha nem is hiányzott.
Mikor anyóséknál voltunk, akik nagy kockaházban laknak, unokatesóét alátettük, különben nem hallottam volna, mikor felébred. Ott nagyon hasznos volt.
(O)
7/9 anonim válasza:
Légzésfigyelőt azért én vennék a helyedben, ha bébiőrzőt nem is. (B)
8/9 anonim válasza:
Harmadik vagyok: A légzésfigyelőre gondoltam, bocsi!
Azt vegyél!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,akkor bébiőrző stornó,és légzésfigyelő lesz.
2010. márc. 30. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!