Aki már festett a gyerekszoba falára milyen festékkel tette?
nyugodtan ráfesthetsz temperával, vízfestékkel, de ha nagyobb felületet akarsz, akkor vedd meg a falfesték színezőjét!Aquacolor, Genius Plus pl. Szerintem nem érdemes megvenned, inkább kérj ismerősöktől maradékot kölcsön, akik maguknak szoktak festeni.Vagy ismerős festőtől egy műanyag tojástartó(-es) lukjaiba, azonnali felhasználásra, mert neked annyi elég lesz.
Dekorfestő vagyok.
De néhány pillangóhoz bőven jó az iskolai vízfesték. Csak jó sűrűre kavard fel az ecsettel. Minden gombot áztass be,előre , pici csepp vízzel, és jó sokáig körözz benne
az ecsettel!
A tempera még jobb!
supralux színezőpasztával. Pár száz forint színenként, és egy tubus rengeteg képre elég.
Korábban már temperát is próbáltam. Ha valaha az életben át akarod festeni, akkor ne azt használd.
Szerintem se temperázz, mert azt utána nem tudod eltüntetni.
Vegyél színezőpasztákat, nem drágák, vegyél egy vödör beltéri fehér festéket, és kevergess ki színeket, tök egyszerű. És ha utána nem tetszik, simán tudsz javítani másik beltéri festékkel. Temperát csak a jóisten szedi le onnan, de lehet ő se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!