Belevágnátok fiatalon, TUDATOSAN a babaprojektbe? Normális, hogy azt érzem, szeretném, mégis félek?
Én 22 éves vagyok, a vőlegényem 23 (két hete jegyzett el).
Nemrég lett teljesen biztos számomra, hogy én sosem leszek orvos, hiába akartam ezt 14 éves korom óta. Az egyik nagyon jó baráti párunknál hamarosan kisbaba érkezik és egy fél mondat miatt a vőlegényem arra következtetett, hogy nekem is egy baba a vágyam... És rájöttem, hogy tényleg. Én anyuka szeretnék lenni.
Anyukám 19 éves volt, mikor születtem és a mai napig szinte a legjobb barátnőm. A párom anyukája 20 évesen lett először anya. Szóval néha úgy érzem, hogy készen állok, máskor pedig azt gondolom, hogy sosem lennék jó anya.
Az egyetem hiánya nem feltétlen probléma, de az igen, hogy még egy percet nem dolgoztál.
Menj el akkor OKJ képzésre..bármire..legyen valami papírod, ami nem az érettségi. Mellette pedig már dolgozhatsz is akár. Csinálj valamit gyerekvállalás előtt, mert csúnyán rá fogsz fázni. Nem feltétlen azért, mert elhagy a párod, vagy esetleg a szüleid szar helyzetbe kerülnek és nem tudnak már támogatni. (Én ezutóbbit megjártam..nekem nem fáj a dolog, mert dolgozok, szeretem a munkámat, el tudom magam tartani, de a szüleimet piszkosul bántja, hogy nem tudnak úgy támogatni, mint a másik két tesómat annak idején.)
A probléma, hogy gyerekkel, érettségivel, nulla munkatapasztalattal a kutyának nem fogsz kelleni.. Mehetsz majd takarítani, mert másra nem leszel jó.
Ne történjen ilyen, de mi lesz hogy ha elveszíted a férjedet, a szüleidet, (a pénzforrásaidat)?!
Fel nem fogom hogy lehet valaki ilyen ostoba.. Van ismerősöm, aki valószínűleg háztartásbeli lesz. Okleveles villamosmérnök, dolgozik fix 1 évet, aztán gyerek. Nem valószínű, hogy visszamegy később, mert a párja elég konzervatív felfogású és minden további nélkül eltartaná (és el is tudja), a csajnak pedig ez rendben van, örül is neki..de legalább van egy végzettsége és némi munkatapasztalata, így ha később bajban lenne, akkor ha nehezen is, de meg tudja oldani.
Te mit fogsz csinálni, ha elzárják a pénzcsapot?! 5 év múlva majd itt sírsz azon, hogy megint késett 2 napot a családi pótlék, pedig szükséged lett volna rá 1 napja..
Buta vagy de nagyon.
22 evesen azt hiszed, hogy azzal a ferfival maradsz eleted vegeig aki ket hete eljegyzett, es majd penzel ?
Hat kivanom, hogy ugy legyen, de erre nem sok esely van.
Latszik, hogy nincs semmi elettapasztalatod
NE szulj meg !!! Varj mig beer az agyad.
Hát persze, hogy nem mennél VISSZA... hova akarnál visszamenni? Életedben nem dolgoztál, munkahelyed sincs, hogy visszamenj dolgozni.
Azt tanácsolom, hogy vedd ki a kezed a biliből. Hasznos lesz még a jövőben.
szóval eljegyezett a pasid 2 hete, te már azon töröd a fejed, hogy sose fogsz dolgozni, és elleszel csak úgy.
ő mit szól hozzá?
Fel se tűnt ez a megfogalmazás... visszamenni.. jogos észrevétel. Mégis hova akarsz visszamenni?! :D
Ne vállalj még gyereket. Egyáltalán nem vagy még felkészülve rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!