Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha Kínában megtörténhet, hogy...

Ha Kínában megtörténhet, hogy mérgezett tápszert árultak, akkor elvben itt is előfordulhat?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy nem is vizsgálják ezeket olyan szigorúan? Persze tudom, Kínában szocializmus van, de azért ez csak nem jelenti azt, hogy sz*rnak mindenre, elég nagy botrány is van belőle most. Itt is megtörténhet ilyesmi?
2008. szept. 18. 18:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezen agyalok én is. Simán megtörténhet nálunk is. Miért , hogy kerülhetett aflatoxin a paprikába anno? Az is szigorúan ellenőrzött élelmiszer. Meg mennyi ilyen hús miegymás botrányról hallani. Simán el tudom képzelni hogy ilyen trehány módon ellenőrzik a tápszert is:S
2008. szept. 18. 19:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is lehet. Ezért jobb, ha szoptatsz, ha tudsz. Mondjuk nálunk nagyon erőltetik a védőnők, de pl. Amerikában, vagy Angliában nem nagy divat, mert tönkremegy tőle a mell. Hát, inkább, mint ki tudja mivel etetni szegény babákat!
2008. szept. 18. 20:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát jobb lenne, ja, csak sajnos nekem már 8 hónapja nincs tejem. Már 11 hónapos a fiam, szóval nem sokáig kell már neki a tápszer szerencsére.
2008. szept. 18. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!