Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A férjem is én is meg vagyunk...

A férjem is én is meg vagyunk hűlve. Anyatejes,6 hónapos kisbabánk még egyelőre úgy néz ki állja a sarat, semmi baja. Megtörténhet, hogy egyáltalán meg sem betegszik?

Figyelt kérdés
Mit szedhetek én ha szoptatok? Eddig nem vettem be semmit, csak tea, citrom, méz, fokhagyma.
2008. okt. 6. 08:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy természetgyógyász ajánlotta immunerősitésnek: 1pohár vizbe rakjál almaecetet és mézet és minden nap egy ilyen pohárral igyál meg. Jah és párologtass citromolajat. Ezek nagyon jó immunerősitők! Én is ezt csinálom és iszom plusz elevitet szedek ami ugye átmegy a tejcibe.
2008. okt. 6. 09:33
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Maszkban szoptass! Nálunk így nem kapta el a pici, pedig mi is nagyon le voltunk gamulva.
2008. okt. 6. 11:14
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
ha szoptatsz nagyon jó. a baba már kiszopta a vírust, ha vírusos a betegség, de a szopival átmennek az antitestek is. tutira már elkapta, de az anyatej a legjobb gyógyszer számára. azt olvastam valahol, hogy a baba kiszopja a fertőzést már mielőtt az anyában annak jelei mutatkoztak volna. ne félj a természet gondoskodik a védekezésről is!!!
2008. okt. 6. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!