Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős korig használtátok...

Mennyi idős korig használtátok a habtapit?

Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 21:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát nálunk sem arra van használva amire való, a 7 hós gyerekem szétszedi és rágcsálja de sokáig elbirkózik vele.Az viszont érdekelne hogy a perforáció az minden fajtánál egyforma? Tehát több fajtét is össze lehetne rakosgatni?
2010. ápr. 1. 11:46
 12/19 anonim ***** válasza:

kedves utolsó, sanos nem. a számos nem passzol az állatossal.

amúgy én szeretem, mert nem üti meg magát ha esik. remekül szórakozik amikor szétszedi 7, 5 hós. ha nagyobb lesz építeni is tud. a számos a legjobb neken, mert könnyebb összepakolni, takarítani. a kicsim viszont valszeg később élvezni fogja a kisebb darabosaz. imádja rágni főleg ha jön a foga.

szerintem remek dolog, a szülőnek talán macerás, de a gyerekem élvezi.

2010. ápr. 1. 12:48
 13/19 anonim ***** válasza:

Hali. Feljebb már írtam, hogy mi évekig használtuk, mert nem fázik fel rajta a gyerek és könnyen tisztítható.

Szóval, akinek nem vált be, mert szerinte koszfogó: amikor már nagyon összekoszolta, akkor betettem a gépbe kímélő programra, de öblítő nélkül. Ha csak poros volt, akkor áttöröltem popsitörlővel, vagy ajax általános lemosóval. Persze az én fiam nem rágta.

2010. ápr. 1. 16:25
 14/19 anonim ***** válasza:
69%
Köszi a lepontozást!:) Azért, mert szerintem egy olcsó, haszontalan dolog, az én kisfiamnak nem kell, lehet a tied szereti, nekem ez a véleményem róla. Nem is értem, hogy ki volt az az IQ zseni, aki lepontoz ilyenkor, csak mert nem egyezik a véleményünk! Csak gratulálni tudok neked, sok minden nem lehet abban a kis fejecskédben!:) Amúgy szívesen odaadom neked ingyen a kb. 100 db-ot, és törölgetheted a port róla, ha neked ennyire tetszik. Többiektől bocs, de az ilyenek ki tudnak akasztani, hisz csak egy ellenvélemény volt a kérdésre, és senkit nem bántott, akkor miért kell lepontozni? Amúgy meg pontozzál, remélem azért van nagyobb örömöd is egy nap!:)))
2010. ápr. 2. 09:31
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem értem,ha valaki feltesz egy kérdést,akkor egy válaszoló miért pontoz?Én voltam kíváncsi rá,hogy ki meddig használta a habtapit,és nekem az összes válasz hasznos volt!Lepontozó,menj máshova szórakozni.Amúgy köszi a válaszokat!
2010. ápr. 2. 21:31
 16/19 anonim ***** válasza:

Kedves tegnap 9:31-es! Előtted lévő hozzászóló vagyok.

Mielőtt átharapod a torkom, csak közlöm veled: nem én pontoztalak le!

Akik lepontoznak általában el sem olvassák a válaszokat, csak a százalékokat akarják lehúzni. És ők általában nem is válaszolnak a kérdésre.

2010. ápr. 3. 09:00
 17/19 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Annak szól, aki lepontozott, ha nem te voltál, miért vetted magadra? :)
2010. ápr. 4. 09:08
 18/19 anonim ***** válasza:
58%
Talán mert én írtam, hogy miként lehet könnyen takarítani (amit mellesleg én nem bunkózásnak szántam!), mire ez volt a következő válasz: "Amúgy szívesen odaadom neked ingyen a kb. 100 db-ot, és törölgetheted a port róla, ha neked ennyire tetszik." :P
2010. ápr. 6. 20:04
 19/19 anonim ***** válasza:
Még itt tartasz? Lépj már túl!:))
2010. ápr. 7. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!