Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős korig használtátok...

Mennyi idős korig használtátok a habtapit?

Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 21:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Az én lányom 20 hónapos, de még mindig használjuk...:)
2010. márc. 29. 21:43
 2/19 anonim ***** válasza:
Mi igazán 1-2 hétig próbáltuk,de állandóan szétszedte darabjaira,így nem sok hasznát vettük.
2010. márc. 29. 21:44
 3/19 anonim ***** válasza:
egyik gyereknek sem volt.
2010. márc. 29. 21:51
 4/19 anonim ***** válasza:
Sokáig. Kb 4 éves koráig. Nekünk az a nagy volt, ami ugróiskolát formázott. De én másképp is összeraktam, és nagyon jó volt, mert arra ült játszani. A parketta hideg volt és így nem fázott fel. Ja, és könnyen, gyorsan tisztítható. Nem vette a szájába sem.
2010. márc. 29. 21:55
 5/19 anonim ***** válasza:
Kb. 5-6 hós korában elkezdte szétszedegetni, rágcsálni és dobálni. Addig.
2010. márc. 30. 11:13
 6/19 anonim ***** válasza:
25 hós a fiam, mi még használjuk. Amíg kicsi volt a nagyon kicsi darabokat kivettem (nekük betűs van), hagytam szétszedni és csak este pakoltam össze. 2-3 hónap alatt megunta. Most szőnyegnek használja, a parkettán van, így nem fázik rajta . ott játszik...
2010. márc. 31. 22:14
 7/19 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam most 7 hónapos. Az elsőt 4 hónapos kora körül vettük nagyon szeretett hason pörögni rajta most vettünk még nagyon sokat,az egész szobát gyakorlatilag teleraktuk, mert folyton elesik és így nem üti be magát annyira, de szerintem később is jó lesz rajta ücsörögni, játszani. Állatfigurásat ne vegyetek, amiből kivehetőek az állatok darabjai, egész nap legózhattok, apró darabjaira esik szét. A számos viszont nem rossz.
2010. ápr. 1. 00:58
 8/19 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam még csak 4 hónapos, de nekem az tetszik benne, hogy bárhová teszem mindig meleg, nem félek, hogy felfázik. Szerintem sokáig fogjuk használni. Én az összes lap hátulját átragasztottam széles ragasztószalaggal, így nem potyognak ki a darabkák.
2010. ápr. 1. 01:29
 9/19 anonim ***** válasza:
46%
Az én kisfiam 7 és fél hós, 4 hónaposan vettem neki egy raklappal. Ki nem állhatom, mert a gyerek folyton szétszedi, az apróbb darabokat rágcsálja (a szemeket kivettem természetesen) és hiába ragasztom össze, semmit nem ér, az én kisfiam pillanatok alatt szétszedi. Ez inkább a nyugodt, csendesebb gyerekeknek való, nem az én kis belevaló kisfiamnak, aki szétszerel már most mindent, ami a keze ügyébe kerül. Ami igaz, az igaz, én sem voltam, vagyok az a puzzle-zó típus.:) Szőnyegnek sem jó, csak porfogó, szebb szőnyeget is lerakhatunk a gyerekszobába.
2010. ápr. 1. 08:54
 10/19 anonim ***** válasza:
16 hónapos, még használjuk, szerintem fogjuk is egy darabig. Azt nem szeretem benne, hogy nagyon koszfogó :(
2010. ápr. 1. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!