Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes habtapit venni?...

Érdemes habtapit venni? Meddig használtátok? Arra szoktatok még valamit teríteni? Hány csomagot érdemes venni?

Figyelt kérdés
5 hós a babám
2010. júl. 2. 21:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Abszolút érdemes. Én mondjuk nem állatkás kirakósat vettem, hanem torna alátétet Dacathlonban, de a mai napig használjuk. Hol házat épit belőle a 15 hónapos kisfiam a széknek támasztva, hol az összeset egymásra rakja és diadalmasan rájuk ül... De az elején amig hevert, forgott, szuper volt, kényelmes, jól szigetel, én ajánlom :)
2010. júl. 2. 21:17
 2/16 A kérdező kommentje:
Szegeden nincs ilyen üzlet, a Cora-ban láttam a múltkor, innen jutott az eszembe, hogy talán érdemes lenne venni.
2010. júl. 2. 21:23
 3/16 A kérdező kommentje:

Ilyet érdemes venni?

[link]

Vagy számos/betűset?

2010. júl. 2. 21:31
 4/16 A kérdező kommentje:
Vagy azok is szétszedhetők? Kijön azokból is a betű/szám?
2010. júl. 2. 21:34
 5/16 anonim ***** válasza:
38%
Én ezt nem javaslom, mert a babád garantáltan kiszedegeti a pici "alkatrészeket", pl. az állatok szeme, amiket könnyen lenyelhet. Nekünk számos van, én azt ajánlom. Tescoban vettem.
2010. júl. 2. 21:34
 6/16 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ez az állatos elég tipikus, igen. Viszont én nem ilyet vettem, mert olyan kicsi darabok is vannak benne. Van egy ilyen csomag anyunál, fiam szétszedi már pillanatok alatt, és eszi meg a kis részeket, szétharapja, úgyhogy szerintem nem biztonságos. De sokan ezt veszik, és amig fekszik és nem szemfüles a baba, addig jó is. És olcsó. Szerintem egy csomag indulónak elég, aztán meglátod, beválik-e :)
2010. júl. 2. 21:35
 7/16 anonim ***** válasza:
újra előző vagyok, most látom a következő kérdésed. Igen, a számokat is ki lehet szedni (kislányom kedvenc elfoglaltsága), de azok nagyok, nem tudja lenyelni!
2010. júl. 2. 21:36
 8/16 anonim ***** válasza:
Szia, jó a haptapi, de olyat vegyél aminek nincsenek kis darabjai, mert az az első amit a baba a szájába vesz! Én egy kicsit megszívtam ezzel, és nem is használjuk mert félek hogy benyeli..
2010. júl. 2. 21:36
 9/16 anonim ***** válasza:
Amit linkeltél abban túl apró darabok is vannak. Mi több készletet is vettünk, és az ilyent még nem használtuk, mert a fiam mindent a szájába vesz, megrág. Van betűs-számos, az nagyon jó. Sokáig használtuk lerakva a gyerek alá, majd Ő játszott vele, de elraktam előle, mert neki az volt a játék, hogy az összes betűt és számot kiszedte aztán szétszórta a lakásban. 36 db-os. Most elővettem, és a kertben a medence alá lett lerakva.
2010. júl. 2. 21:37
 10/16 anonim ***** válasza:
bocs, közben írtak...szóval előző előtti voltam.
2010. júl. 2. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!