Érdemes habtapit venni? Meddig használtátok? Arra szoktatok még valamit teríteni? Hány csomagot érdemes venni?
Nekünk ilyen van, amit linkeltél, a tesóméknak pedig a számos.Mindegyikből kijön a figura.Annyit lehet tenni, hogy a tapi hátulját celluxozod.Mi nagyon szeretjük.Jól felfogja a hideget.Szoktam rá újabban plédet teríteni, de csak azért, mert a babám újabban a körmét huzigálja rajta, és nem szeretném, hogy beszakadjon neki.
Mi 20 darabot vettünk az Auchanban 990Ft volt 10 db, de lehet, hogy veszek még, mert elég kevéske.
4 hónapos volt a babám, amikor elkezdtük használni.Most 10 hós lesz, de úgy nézem sokáig fog még rajta játszani.
Nekünk is számos van, kislányom már 17 hónapos, de még mindig kiszedi a számok legapróbb darabjait (4, 6, 8, 9 közepét) és azokat rágja, engem a frász kerülget, úgyhogy azokat eltettem...
VISZONT! Gulliverben, meg Bambini játékboltban (valamelyik talán van nálatok is) lehet kapni micimackós, verdás és hercegnős habtapit, ami egész lapokból áll, semmi apró darab, semmi kiszedhető kütyümütyü, csak maga a 9 darab puzzle.
Van nekünk is egy csomaggal.
Én ezt szeretem jobban, mert sokkal vastagabb is, és nem tudja atomokra szedni a gyerek.
Nwkünk pont ugyanilyen van, amit belinkeltél. Én egyesével leragasztottam a hátulját a négyzeteknek átlósan, így nem tudja a fiam szétszedni. Aztán amikor összeraktam, körben is leragasztottam, így lett belőle egy nagy szőnyeg, ami takarítás szempontjából nagyon jó.
A fiam azon áll fel és sokszor el is esett, azért nagy ütéseket komolyan le tud tompítani a habtapi. Én nem bántam meg, hogy vettem.
utolsó vagyok
A széles csomagoló ragasztó tökéletes ragyasztó, tuti nem szedi szét a gyerkőc.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!