Mennyire láttok ebben fantáziát? Elvinnétek babáitokat egy-egy órára, ha árban is a földön maradnánk? Tehát, hogy mennyire érné meg belevágnom egy ilyen jellegű vállalkozásba?
Figyelt kérdés
Terveim közt szerepel egy olyan masszázshelyiség megnyitása vállalkozóként, ami kifejezetten kisbabák és anyukáik számára lenne kialakítva (mind hangulatilag, mind pedig felszereltségét illetően-Győr) végzettséggel természetesen rendelkezem hozzá. úgy hallottam, sokan védőnőnél megoldják! Köszönöm válaszaitokat2010. márc. 29. 21:31
11/18 anonim válasza:
Milyen végzettséged van, hogy a mozgáskoordinációs fejlesztéshez is értesz?
12/18 A kérdező kommentje:
fizioterápiás asszisztens, svéd masszőr, tanultam gyógymasszázst,baba mama kisgyermek masszőr, most végzem a mozgáskoordinációs tanfolyamot,ezenkívül tanulmányaim során gyógytornán is sokszor részt vettünk,gyógytornász családtagok segítségével,stb...,és természetesen olyan eszközökre gondoltam itt,amit az ember,szülő otthon is negatív következmények nélkül használhatna.remélem megnyugtattalak,és megfelelően informáltalak.
2010. júl. 13. 12:12
13/18 anonim válasza:
Éljen Győr!Mi is mennénk,ha árban tényleg beleférne:)))
14/18 A kérdező kommentje:
Az elején természetesen felmérjük az igényeket, meglátjuk a babák hogy reagálnak...tehát kompromisszum kész vagyok,főleg az első alkalomkor,hisz az elsődleges cél,hogy minél több babához eljusson ez az élmény,nem pedig az,hogy csak a tehetősebb emberek kiváltsága legyen.
kezdés,kb.2 hét múlva,a helyiség még kialakítás alatt áll,hogy minél jobb körülmények közt fogadhassalak Titeket
2010. júl. 13. 12:56
15/18 anonim válasza:
És merre lesz ez az üzlet?én 20 km-re lakom Győrtől,de kipróbálnám.Mennyi idős korig várod a babákat?
16/18 A kérdező kommentje:
Igazából egyenlőre nem üzlethelyiség.A vendégkör alakulásától függ majd ez is. Otthon alakítottam ki egy teljesen külön szobát.Szerintem ez a lényegen nem változtat,sőt otthonosabb is...Nyugtató zenékkel,különböző olajokkal,és majd egyre bővülő játékos feladatokkal.
Győr,(sziget)az élményfürdőtől 3 percre
Pontos címet itt nem írnék,ha nem baj.
2010. júl. 13. 13:26
17/18 A kérdező kommentje:
Ja és bocsi,kimaradt: pár hetes kortól-1 éves korig vállalom egyenlőre...
2010. júl. 13. 13:36
18/18 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet. Én pont a gyerekek miatt házhoz hívom a masszőrt, akit ismerek, így ki is jön. Nem is drága, olcsóbbra jön ki így, mint ha gyógyszereket szednék. Nekem gerinc-gondjaim vannak, ezért masszázs nélkül elég nehezen élnék. Pl. állandó fájdalmak, felére csökkent munkavégzés. Nem vagyok sem gazdag, sem szonb, sem seggrázó, csak masszázs nélkül sokszor nem mozog rendesen a derekam, a nyakam, a fájdalomtól nem tudok bizonyos dolgokat elvégezni, és a gyerekek emelgetése sem megy. Így viszont mindenki boldog, beleértve a gyerekeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!