Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire láttok ebben fantáziá...

Mennyire láttok ebben fantáziát? Elvinnétek babáitokat egy-egy órára, ha árban is a földön maradnánk? Tehát, hogy mennyire érné meg belevágnom egy ilyen jellegű vállalkozásba?

Figyelt kérdés
Terveim közt szerepel egy olyan masszázshelyiség megnyitása vállalkozóként, ami kifejezetten kisbabák és anyukáik számára lenne kialakítva (mind hangulatilag, mind pedig felszereltségét illetően-Győr) végzettséggel természetesen rendelkezem hozzá. úgy hallottam, sokan védőnőnél megoldják! Köszönöm válaszaitokat
2010. márc. 29. 21:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Tucatnyi vendéget cipelek neked,csak Pesten nyisd meg a boltot...
2010. márc. 29. 21:40
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

ne csábitsd már el első,jó helyen lesz ő itt győrben:)

várom a nyitást:)

2010. márc. 29. 21:49
 3/18 anonim ***** válasza:
23%

Nálunk Szegeden van ilyen,tegyem hozzá nem túl drága,de az átlag keresetből élő embereknek ez luxus kategória.Megcélozhatod ezzel a sznobokat,seggrázó anyukákat és az új gazdagokat.

Egy masszőr kismama.

2010. márc. 29. 21:54
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
második vagyok és egyiknek se érzem magam:(
2010. márc. 29. 21:56
 5/18 anonim ***** válasza:
86%
En jarok ilyen clubba igaz kulfold, es nagyon jo :)
2010. márc. 29. 22:01
 6/18 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszolóknak.Úgy gondolom,ha a kisbabám jobb közérzete múlna rajt,vagy az hogy hasznosan töltsem vele az időmet,nem érezném luxusnak néha elvinni.

De azt is tudom mennyi az átlagkereset,én is abból élek.

Továbbra is várom a válaszokat és örülök a győri bíztatóknak

2010. márc. 29. 22:02
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is győri vagyok és örülnék neki! Persze ha átlag keresetből is megfizethető lenne.
2010. márc. 29. 23:01
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Én kihasználnám a lehetőséget.
2010. márc. 30. 11:14
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia 21:54-es, hol van szegeden ilyen? Én masszirozom a kislányomat, de jobb lenne, ha szakember csinálná, mert nagyon élvezi, köszi. Egyébként nagyon jó ötlet- a kérdezőnek..
2010. márc. 30. 14:34
 10/18 A kérdező kommentje:
egy -két hét és nyitok!sok szeretettel várlak babátokkal együtt. Egy kis mozgáskoordinációs fejlesztést is beleszőttem.a szórólapok sok helyen megtalálhatóak lesznek Győrben.Gyertek!
2010. júl. 13. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!