Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik normális testvérkocsi?...

Létezik normális testvérkocsi? Lehet hogy én vagyok a banga, de szerintem nagyon silány a kinálat, eggyik sem jó, van valakinek valami pozitiv tapsztalata valamelyikkel?

Figyelt kérdés

vannak ugye pl.a Graco,és a hozzá hasonlók,de ott az első ülés nagyon kicsi szerintem a nagytestvér számára,és alig dönthető az ülés [link]

vagy vannak pl.az ilyenek [link] de itt melyik gyerek kerül alulra,nekem kicsit furának tünik.

2010. márc. 29. 20:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

pierre cardin, húúú nem tudom már a pontos kódját, kb egy hónapja néztem.

Mindenki azt írta, h kiesik a kereke, és nyikorog, meg elszakad a huzat.

2010. márc. 29. 21:37
 12/20 anonim ***** válasza:

De ez az abc design egész jó ahogy nézem, nem túl nagy, az ára sem vészes.

Max egy évet használnád te is szerintem.

Én lehet, megnézem a héten, köszi kedves első válaszoló! :D

2010. márc. 29. 21:41
 13/20 anonim ***** válasza:
Mi a Graco Stadium Duot használtuk. Én szerettem, mert könnyen lehetett vele közlekedni. Már nincs rá szükségünk, ezért éppen áruljuk, ha valakit esetleg érdekel.
2010. márc. 29. 22:02
 14/20 A kérdező kommentje:
Az az ikerkocsi sem rossz,kérdés lehet e ugy hogy az egyiken van mózes, a másik pedig sportnak van megcsinálva?Amugy az a 77 cm nem olyan vészes,azzal még tényleg lehet közlekedni.Van valami chicco ikerkocsi is,amit utána állitólag szét lehet venni,ha már csak az egyiknek kell,annak majd utána nézek. A pierre Cardinról el tudom hinni hogy ilyen gond van vele,mert nekünk is van egy és tényleg borzasztóak a kerekei,még egy mérnök szerint is vacak munka...
2010. márc. 30. 08:07
 15/20 A kérdező kommentje:
Ha ahéten elmész megnézni az Abc designt,nézz meg egy babyveltet is,árban nincs nagy különbség,de az aluvázas,ugyhogy sokkal könnyebb.
2010. márc. 30. 08:10
 16/20 anonim ***** válasza:

Mindenképp újat szeretnél? mert ha nem, használtan teszen vaterán lehet kifogni bambino world nevűt Könnyű a váza de könnyen irányítható, szerintem jó kis tesókocsi.

vagy a másik ami még jobb a bébé confort -nak vmi twin nevű ikerkocsija, amire lehet sportülést tenni meg hordozót is , aztán később két sportülést, majd még később már elég rá csak egy és tesó fellépő is van rajta.

Az én gyerekeim között 15 hónap van és nekünk ilyenünk van kicsi jelenleg 6 hónapos (eddig hordozót tettem rá a vázra neki) a nagy pedig 21 hós, a sportülést imádta mert dönthető, puha kagyló alakú mindkét irányból a vázra tehető és massziv elbírja még most is a gyereket 13 kiló.

Van hogy már ha rövidebb távra megyünk akkor csak a kicsi van a vázon a fiam meg feláll a tesófellépőre.

Mondjuk maga a kocsi nagy, nem biztos hogy mondjuk egyedülálló anyaként szeretném pakolászni pl. csomagtartóba rendszeresen, de ha nem erre kell akkor közlekedni vele isteni. Nagy állítható rugózású kerekei vannak, állítható a tolókar magassága (mi magasak vagyunk szóval nekem ez extra fontos volt).

2010. márc. 30. 08:52
 17/20 anonim ***** válasza:
8.52-es vagyok, lemaradt hogy mi is rengeteget nézelődtünk döntés előtt, a bambino world a barátnőmnek lett, ő is vacilált a graco meg abc design között, de végül a bambino sokkal könnyebb és ugyanazokat tudja ráadásul újonnan volt 37 ezer nekik.
2010. márc. 30. 08:54
 18/20 anonim ***** válasza:
Én is hasonló szituban dilemmázok. Két éves a lányom és most már minden napos kismama a másodikkal. Már sokat lógtam a neten emiatt. Amire én gondolok az a Phil & Teds testvérkocsi, amit a párom pont az egymás alatt ülés miatt nem szeretne, de egy barátnőm szerint, akinek van, a gyerekek imádják..na és persze elég húzós, vagy egy babakocsi oldalára fixálható oldal, testvérkocsi, buggy pod testvérülés, amit egy kicsi ülés, dönthető és össze is hajtható, ha mondjuk a nagy éppen rohangálni akar.
2012. ápr. 2. 00:10
 19/20 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok..elment az üzim még befejezés előtt. Majd írd majd meg lécci, hogy te hogyan döntöttél :)! Köszi
2012. ápr. 2. 00:11
 20/20 A kérdező kommentje:

Szia,én végül Jane Powertwint vettem,meg voltam vele elégedve,bár keveset hasznaltuk,mert közen volt még két másik kocsi is.Éppen árulom..

Ha nem ezt vettem volna akkor iCandy Peart veszek,de az ár meggyőzött hogy a Jane legyen inkább:-)

2012. ápr. 2. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!