Létezik normális testvérkocsi? Lehet hogy én vagyok a banga, de szerintem nagyon silány a kinálat, eggyik sem jó, van valakinek valami pozitiv tapsztalata valamelyikkel?
vannak ugye pl.a Graco,és a hozzá hasonlók,de ott az első ülés nagyon kicsi szerintem a nagytestvér számára,és alig dönthető az ülés [link]
vagy vannak pl.az ilyenek [link] de itt melyik gyerek kerül alulra,nekem kicsit furának tünik.
Vagy itt van például ez...elég fura,olyan mintha szegény egyik gyereket a csomagtartóba tenném(nem tudom melyiket kell lentre,a kicsit?) de viszont anniyból jó hogy nem olyan bazi nagy,meg ha a nagynak már nem lesz rá szüksége,lesz egy jó kocsim amit a kicsi tud használni utána is,és nem kell egy 4ik babakocsit is vennünk...
Tako-nak is van jó testvérkocsija.
Amúgy mi is ebben a cipőben járunk, még kivárok, h a fiam bírja-e majd a sétát 3 hónap múlva, de a jelenlegi állapot alapján nem.:D
Szia, 2.vagyok, 17 hós, val.szeg vennünk kell, mert sokat megyünk, és nyáron ő is kivan a meleg miatt.
És a graco quattro duo? Mondjuk ez elég drága.
Amit az első belinkelt, tényleg jó és nem bazi drága.
Én teljesen kivagyok a babakocsi témától, mert ami tetszik és megfelelne, az nagyon drága, vagy, ami tetszik, elég sok a rossz vélemény róla itt, gondolom nem ok nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!