Bilire szoktatás? Mikortol? Hogyan? Trükkök, "praktikák"? 1évesek vagyunk!
Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 20:10
1/7 anonim válasza:
Dr. Ranschburg mondja, hogy 1.5 éves korában válik lelkileg éretté a dologra. És hogy nagyon sok kárt szenvednek attól a gyerekek, hogy mindig sürgetjük őket. Az én babám még kicsi, de 1.5 éves kora előtt bele se fogunk. Azt is olvastam erről, hogy ugye ott van -lesz- a bili a lakásban és nem kell mindig kérdezdetni, hogy kell-e. NAgyszülőket is le kell állítani a túlzott örömujjongásról. Mindig dícséretet kapjon a gyerek, ne negatív kisugárzás érje a témával kapcsolatban. Ennyi jutott eszembe.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2010. márc. 29. 21:11
3/7 anonim válasza:
mi is 1,5 évesen kezdtük, tök hidegen hagyta. én már féltem, h örökké pelusos lesz:)
most 22 hónapos, megpróbáltuk megint, 2-3 nap alatt nappalra szobatiszta lett. van ebben a lelki és érettésg dologban vmi:)
4/7 anonim válasza:
1 évesen nagyon korai, bőven ráérsz a nyár végén elkezdeni
5/7 anonim válasza:
igen, mindenki jól mondja, nem szabad erőltetni, abból nagyon sok baj lehet.
Sok sikert, mi nyáron megpróbáljuk, az "ott egy bogár pisiljük le gyorsan"-nal.:D
6/7 anonim válasza:
Az én kislányom egy éves. Két-három hónapja bilibe kakil. Nem erőltetem, mert eljátszunk szépen addig míg nincs pisi,kaki. Ha meglátja a bilit mindig mosolyog.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Persze nem eröszak:) Próbálkoztunk már mi is de vagy előbb vagy utóbb jött a pisi általában a szőnyegre de nem baj......:)
2010. márc. 30. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!