Kell még valami a születendő babámnak?
úgy érzem meg van minden, de lehet hogy valamit kifelejtettem, megnéznétek?
és ha hiányzik valami megírnátok?
ami megvan:
-ágy
-pelenkázó szekrény
-pelenkázó feltét
-babakocsi
- hordozó
-kisruhák (badyk, rugdalozok, napozok, kis zokni, harisnya, kisnadrágok)
-vékony pléd
-vastagabb pléd
-pléd a babakocsiba
-pólya
-mellszívó (kézi és elektromos)
-bimbóvédő
-kiskád
-cumi
azt hiszem ennyi, még cumisüveget kell venni meg textil pelust.
Valami még?
köszönöm ja és nyáron junis végén születik meg a baba.
Kis olló, vízhőmérő, lázmérő, orrszívó. Cumisüvegből ne vegyél készletet, mi azt vettünk és nem szereti a kisfiam az Aventosat, most Mamot vettünk, abból hajlandó enni a pótlást. Mérleget elég kölcsönözni, szerintem kell, ha első baba. A szoptatás egy külön világ, majd meglátod.
A kórházba vegyél még hálós bugyit, szülés után az a legkényelmesebb, én Tenát vettem és betétet is!
köszi
kisolló, fésű, hőmérő van meg porszivos orrszivó azt elfelejtettem írni.
akkor nagyjából meg is van minden szupi
köszi nektek
igen van meg pihenőszék és játszószönyeg is van ezt is elfelejtettem
pelust meg majd most akarunk venni több csomaggal hogy akkor ne legyen egyszerre sok kiadásunk
kozmetikuokat a doki ír majd fel
köszönöm
Pelenka és popsitörlő amit a kórházba is vinni kell,pelust adnak valamennyit de nem mindíg elég popsitörlőt már nem adnak.Sapi.
Nem jut eszembe annak a kék krémnek a neve amivel a mellbimbót kell kenni azt én mind 3-al vittem mert az első napokban tiszteséggel bedurrant a cici és iszonyúan fáj.Ha beugrik megirom.
Ajánlom neked még az urtica urens ch 5 szopi bogyot én szülés utánni nap elkezdtem szedni napi 2x 5 szem és 2 hónapig szedtem már 2 éves a fiam de még cicizik..600 ft körül van egy dobozzal,recept nélkül kapható
Szerintem ne készletezzetek be előre pelusból, sose tudhatod, hogy melyik méretből hány csomag fog majd kelleni, és hogy melyik márka válik be.
Még esetleg tudom írni a fülpiszkálót és a korongvattát, de ezek egy átlag háztartásban amúgyis vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!