Milyen orrszívót vegyek születendő babámnak?
Nem tudom eldönteni, hogy az elektromos lehet a jobb, vagy az a kis vákuumos amit összenyomsz és úgy szív (vagy ballonos?), esetleg amit szájjal kell szívni?
Jó lehet a porszívós is?Azt a lehető legkevésbé akarnám...
Szerintetek?
Mi Csopi porszivos orrszivot hasznalunk es nagyon bevalt. Brendonban biztosan talalsz.
Boldog babavarast!
Én is vettem először olyan ki kézi nyomogatósat, de semmit sem ér!
Vegyél porszívósat, az a tuti! Abszolút nem szívja durván, nem fáj a babának. Mi egy náthán vagyunk túl, nagyon jó volt. Egy hátránya van, hogy amíg meg nem gyógyult a babám elöl volt a porszívó. Mi is Ariannát vettünk. kb. 2.000,- Ft volt.
szia!
Az én kisfiam igaz már elmúlt 3 éves, de én is úgy voltam, mint te, hogy porszívósat nem. Én csapra szerelhetős orrszívót vettem (üvegfújóknál lehet kapni) 2-3000 forint között van az ára, a csapra kell szerelni, s a csap kinyitásával tudod állítani az erősséget. Mi nekünk ez volt gyerekkorunkba is, és most sem bántam meg, hogy ilyet vettem. (igaz egy hátránya van, vigyázni kell rá, mert törékeny)
szia!
A csapra szerelhetős vagyok. Majd megírod, hogyan döntöttél?
Sziasztok!
Ez a csapra szerelhetós felkeltette az érdeklődésemet, de sajna a lakás csappal felszerelt helyiségeiben nem tudnám megoldani az orrszívást, viszont mindenki a porszívósat ajánlja vagy az elektromosat (ami ugye minimum 3x annyi), úgyhogy valószínű, hogy marad a porszívós.
Mindenkinek köszönöm a tippeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!