Meddig alszanak a 9-10 hónapos babák reggel?
Figyelt kérdés
az én fiam 8kor fekszik-és idáig 6kor kelt-evett-és aludt utána 8-9ig.szeretném kitolni min7órára,mert nem éhségből kel,hanem megszokásból.csak ilyenkor borul minden,babaprogram,alvás.attól félek,h még 3évesen is 6kor fog kelni ezért változtatnék.érdemes?2008. szept. 18. 14:33
1/2 anonim válasza:
Az én fiam vasárnap lett 10hónapos. Ő most a fogai miatt szenved eleget :( Egyszerre most 3jön! Ő kb. este fél 10körül alszik el,éjszaka min.2szer fent van és kb. 7kor kel.
2/2 anonim válasza:
Ez teljesen baba-függő dolog.Az én babám 4hós,9-fél 10felé fekszik,és reggel fél8-8 felé kel.A nagyfiam 8-9 előtt soha nem kelt fel.Igaz,most is szeret aludni.Próbáld meg kicsit később lerakni,akkor talán annyival később is kel.Ha nem sikerül elsőre,ne add fel,ez türelem játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!