Hol tudok a majd születendő bébimnek
termékminta-csomagra szert tenni?
Figyelt kérdés
Halottam hogy van erre lehetőség, csakhogy hol? Szeretnénk kipróbálni termékeket, mielőtt véglegesítjük
2008. szept. 18. 14:24
1/5 anonim válasza:
szia
egyrészt a terhes kiskönyvedhez adnak 1 kupont-ezt bababoltokban lehet beváltani,2.a kórházban felveszik az adataidat-persze félájultan aláirsz vmit,utána zaklatnak mindenféle kiadványokkal is-és a cimedre küldik a promóciós anyagolat is.érdemes regisztrálni a pampers.hu-ra innen is várható kupon,meg infó ill a dm-babaprogram is jó-ők is küldenek kupont.én ezeket találtam-de nézz még körül.de úgyis küldenek majd mindenfélét
2008. szept. 18. 14:30
2/5 anonim válasza:
Már a kórházban kapni fogsz a Felicitastól egy csomagot, amiben elég sok termékminta van. (popsitörlők, popsikenőcsök, pelenka, kiskanál, bébitea...stb)
Ezenkívűl ha jelentkezel a DM bababónusz programba tőlük is kapsz egy kis csomagot. Ebben lesz egy kuponfüzet, amiben ingyen átvehető termékek is vannak (pl. Laktoherb tea, cumi, bébiital)Úgy kell jelentkezned, hogy a DM pénztárnál kell kérni jelentkezési lapot, amit a születési akvi kivonat másolatával együtt le kell adnod.
2008. szept. 18. 14:35
3/5 anonim válasza:
Elnézést, de én pl. nem vettem zaklatásnak a különféle ajánlatokat.Nem kötelező élni vele, szelektálni kell, mire van szükségünk és mire nem.A kórházi csomagban található Hipp-kupont beváltva /Rossmannban/ nagyon-nagyon örültem.Volt benne szakálka, kiskanál, kiskendő, póló, tápszer és tejpép minta, bébiétel.Már nem emlékszem pontosan, melyik csomagban mi volt, de jó volt.A "4 hónapos" csomagban volt még egy kupon, amit 8 hónaposan váltottunk ki.A kórházi csomagban más egyéb apróság is volt, aminek mint másodszoros anyuka hasznát vettem most is. /7 év után felejt az ember/.Kérdezd meg a többi anyukát, ők is elmondják Neked, mit hol kaphatsz meg.Boldog babavárást!
2008. szept. 18. 14:42
4/5 anonim válasza:
mi is a kórházban kaptunk 3 óriási szatyorral. domestos, tide, popsitörlő, pelenka, krémek, fürdetők, könyvecskék.
2008. szept. 18. 15:37
5/5 anonim válasza:
Tök klassz amiket itt írnak de én a kházi csomagban nagyot csalódtam,össz- vissz egy egy adagnyi persil mosópor volt benne,egy lejárt otthon magazin ,egy műzli szelet,pár promóciós anyag és azt hiszemben ennyi.Pedig engem is azzal fűtöttek az ismerőseim,hogy mennyi mindent kapunk majd és majd el sírtam magamat,hogy még egy kiskanalat sem kaptunk..szval azért csodát se várj!A dm es bababónusz az jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!