Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért erzem azt, hogy a 7...

Miért erzem azt, hogy a 7 hónapos kislányom csak az apját szereti, engem nem?

Figyelt kérdés

Ha Őt meglatja repül a boldogsagtól. Ha engem játszik tovább...

Ha kimegy a szobából az ajtót figyelu. Ha én játszik tovább...

Örülök neki, hogy imádja az apját, csak nem tudom mit rontottam el, hogy engem nem:-(

2016. febr. 4. 12:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Nekem is 7hónapos a fiam, és teljesen ugyanaza hhelyzet, mint nálatok. Nekünk van egy 7éves nagylányunk is, aki mostanra már ugyan úgy kötődik mindkettőnkhöz, de régebben nála egyszer anya,egyszer apa időszak volt, volt apás is, meg anyás is. Viszont mindenki azt mondta mikor kiderült, hogy fiú lesz a második, hogy készüljek fel, mert a fiúk iszonyat anyásak, le se fogom magamról vakarni... Ehhez képest.... Úgy érzem, tök semleges vagyok neki. Igaz, nekem csinált mindent először, sokáig csak rám mosolygott, hangosan is sokáig csak nekem nevetett,már volt egy rakat képünk meg videónk,mikor aztán másnak is csillogtatta tudását, viszont ugyan úgy vagyunk, mint ti.ha én kimegyek, észre se veszi,ha az apja kimegy kúszik az ajtó felé, ha vissza jön sikítozik,kapálózik, nekem semmi.sőt, a nővérének ugyan azt csinálja,mint az apjuknak. Éjjeles párom,így délelőtt aludt.be kellett mennem szobába, jött a fiunk is, leste az ágyon az apját, vigyorgott, ő fordult egyet,és már annak annyira örült a fiunk, sikítozott,kacagott, aztán odatettem mellé, mert úgyis kelnie kellett, de azt a boldogságot, ami kiült a kis arcára,hogy rámászhatott az apjára. Megmondom őszintén, hogy ilyenkor kicsit irigykedve nézem őket. Úgy érzem, hogy engem tekint a két lábon járó éthordónak, aki enni ad neki, meg minden "rosszat"csinál vele, amit utál. Én öltöztetem, én csinálok mind
2016. febr. 4. 13:31
 12/27 NikiDávid ***** válasza:
Sziasztok kifejtené nekem valaki mit takar hogy baba majd rajön nem egy azonos szemely az anyával mit takar ez a szolás, ti hogy vettétek eszre mi volt a jel?
2016. febr. 4. 14:02
 13/27 A kérdező kommentje:
Hát...néha én is irigy vagyok. Sőt! Nagyon rosszul esik. De igaza van az egyik hozzászólónak, ezt érzelmileg helyre kell tenni magamva, mert jöhet olyan időszak is, amikor elutasít..és soha nem szabad haragudni Rá ezért, mert Ő erröl nem tehet.
2016. febr. 4. 21:01
 14/27 anonim ***** válasza:
Bocsi hogy csak most írok. Tegnap töltötte a 7 hónapot ( és a helyzet változatlan) :(
2016. márc. 12. 13:27
 15/27 A kérdező kommentje:
Pont a napokban gondoltam Rátok, hogy mi lehet Veletek? Nálunk annyiban valtozott a helyzet, hogy ha baj van(éhes, nyűgös), akkor általában engem akar. Ez nálatok hogy van?Illetve most már az apukája se olyan "nagy szám". Most a nagypapa, nagymama a sláger. Valamelyik nap elutaztunk. Náluk aludt. Megjöttünk.szinte semmi reakció. Úgy látom napról-napra változnak...
2016. márc. 13. 12:50
 16/27 anonim ***** válasza:

Hát mi kb 1 hónapja voltunk mamáéknál és akkor úgy hívott fel anyósom hogy mikor megyünk már... Csak annyi volt hogy elaludt mi meg gondoltuk gyorsan kiugrunk ügyeket intézni. Anyósom azt mondta ahogy felébredt egyből elkezdet úgy sírni hogy már hang se jött ki a száján csak lilult szegénykém :( Gondolom megilyedt hogy idegen helyen ébred és nincs ott se anya se apa :(

Holnap megyünk "haza" szeretném kipróbálni hogy most milyen reakció várható tőle hasonló esetben (nem megyünk el csak ha ébred beküldöm hozzá anyóst vagy apóst)

Nálunk még mindig apa a sláger csak annyi változott hogy most már nem csak ott kell lennem a picivel a szobában hogy ne sírjon.... kifejezetten ott kell(ene) ülnöm mellette és szórakoztatnom őt.

Mondanom se kell nem igazán tetszik neki hogy nem az van amit ő szeretne.

Ha apa délután dolgozik úgy várom a fürdetést mint a megváltót :)

2016. márc. 13. 19:29
 17/27 A kérdező kommentje:
Szia! Nálunk azert könnyű ez a helyzet, mert nagyon közel laknak a szüleim. Születésétől kezdve heti 2-3-szor találkoztak. Így ez soha nem okozott problémát. Voltatok "otthon"? Kipróbáltátok?
2016. márc. 16. 15:38
 18/27 anonim ***** válasza:
Voltunk sajnos màsnapra belâzasodott a pici szóval esélytelen volt... Màr akkor sìrt ha valaki odahajolt hozzà. Végig a kezemben kellett tartani és jàrkàlni vele aztàn megúnt és csak apa volt jó :( legközelebb jobb lesz :)
2016. márc. 17. 10:55
 19/27 A kérdező kommentje:

Picurboszi!

Kislányom szinte egyik napról a másikra "anyás" lett. Csak azért írom ezt Neked, hogy megnyugtassalak. Kettőjük között kb két hónap különbség van...tehát valszeg Nála is eljön ez az idő...

2016. márc. 18. 17:26
 20/27 anonim ***** válasza:
Köszi :) Remélem mert most a szokottnál is többet nyafizik, de ha az apja hazaér vigyorog.... Már bosszant a dolog, de akkor van remény :)
2016. márc. 18. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!