Miért erzem azt, hogy a 7 hónapos kislányom csak az apját szereti, engem nem?
Ha Őt meglatja repül a boldogsagtól. Ha engem játszik tovább...
Ha kimegy a szobából az ajtót figyelu. Ha én játszik tovább...
Örülök neki, hogy imádja az apját, csak nem tudom mit rontottam el, hogy engem nem:-(
Hát mi kb 1 hónapja voltunk mamáéknál és akkor úgy hívott fel anyósom hogy mikor megyünk már... Csak annyi volt hogy elaludt mi meg gondoltuk gyorsan kiugrunk ügyeket intézni. Anyósom azt mondta ahogy felébredt egyből elkezdet úgy sírni hogy már hang se jött ki a száján csak lilult szegénykém :( Gondolom megilyedt hogy idegen helyen ébred és nincs ott se anya se apa :(
Holnap megyünk "haza" szeretném kipróbálni hogy most milyen reakció várható tőle hasonló esetben (nem megyünk el csak ha ébred beküldöm hozzá anyóst vagy apóst)
Nálunk még mindig apa a sláger csak annyi változott hogy most már nem csak ott kell lennem a picivel a szobában hogy ne sírjon.... kifejezetten ott kell(ene) ülnöm mellette és szórakoztatnom őt.
Mondanom se kell nem igazán tetszik neki hogy nem az van amit ő szeretne.
Ha apa délután dolgozik úgy várom a fürdetést mint a megváltót :)
Picurboszi!
Kislányom szinte egyik napról a másikra "anyás" lett. Csak azért írom ezt Neked, hogy megnyugtassalak. Kettőjük között kb két hónap különbség van...tehát valszeg Nála is eljön ez az idő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!