Hogyan csináljam az etetést?
Figyelt kérdés
Kislányom öt hónapos. Hétfőn kezdtem el az almalevet adni neki, és ma kapott először almapürét. Majdnem egy fél reszelt almát megevett. Ő tápszeres és eddig négy óránként evett. Reggel hatkor, tízkor, kettőkor, hatkor és este tízkor. Így jött ki az 5x étkezés. De ma az almapüré után hiába kínáltam meg tápszerrel nem kellett neki, így viszont már egyórakor éhes volt. És így már fel is borult a napirendünk. Hogyan csináljam hogy visszaálljunk és ne éhezzen. Van Sinlacunk este azt kap, és én szívesen kevernék az almapépbe is de nem tudom hogy mennyi almához mennyi Sinlacot keverjek? Szóval tapasztalt anyukák kérlek segítsetek.2008. szept. 18. 13:22
1/2 anonim válasza:
fordítva csináld. Ne az almához keverd a Simlacot hanem készíts Simlacot és ahhoz tegyél almát.
Egyébként meg csinálhatod úgy is, hogy ne legyen éhes, hogy krumplival csinálod az alma pürét, Kb fele-fel arányban.
Igazából azt, hogy mit és hogyan a fantáziádra van bízva. Teljesebb lesz a gyümölcs ha zöldséggel, krumplival vagy rizzsel adod, laktatóbb és nem lesz hamar éhes. Kell egy kis idő,hogy megszokja ne izgulj vissza fog állni a rend. Ha úgy érzed éhes marad pl megkínálhatod alma után félórával tápszerrel, akkor biztosan jobban elfogadja. Mi is tápszeresek lettünk, és most 4x eszik főzeléket reggel és este iszik fél tápszert és alszik éjjel.
Most 7 hónapos.:)))
2/2 A kérdező kommentje:
Igen én is tudom hogy majd későbbiekben mivel vegyíthetem az almát, de mint írtam is ez az első gyümölcs amit bevezettem, semmi mást nem ismer még a szervezete ezen kívül. És ugye minden gyümit és zöldséget csak egyesével szabad neki adni és több napig, hogy ha esetleg allergiás rá akkor kidrüljön. Tehát mi a héten csakis almázunk. Ezért vagyok tanácstalan. Amúgy köszi az ötletet, majd megpróbálom a Sinlacba keverni az almát, csak leteszteltem, hogy egyáltalán elfogadja e az almapépet önmagában is. Várok még további válaszokat.
2008. szept. 18. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!