Hogy csináljam az etetést?
Figyelt kérdés
7 hónapos lesz a lányom 21-én és az a baj, hogy egyre korábban kéri reggel a tápját. Eddig 6 fél 7 körül evett de már napok óta egyre korábban kel. Ma már háromnegyed ötkor kelt és kérte is a kaját. Hogy szervezzem át az etetését? Eddig így nézett ki: reggel tápi 150-200 ml között délelőtt gyümi, délben főzi, uzsira tejpép vagy joghurt este tápi. Kellene már kétszer adni neki főzit? De nem tudom hogy csináljam, mert ötnél többször nem lehet ő megetetni? Köszi a segítséget!2008. dec. 16. 10:39
1/1 anonim válasza:
Szerintem az utolsó tápi előtt kb. 1,5 órával adjál neki még egyszer főzeléket. Nekünk ezt a védőnő javasolta, és bevált. Ha jóétvágyú baba, akkor az utolsó tápi előtt 1 órával is kaphatja a főzit, csak az a lényeg, hogy a tápit is meg tudja inni (a szokásos adagját). Mert azzal nem érsz el sokat, ha megeszi a főzit, de a tápszert már nem kéri. Kisérletezd ki, hogy a babád étvágya szerint, hogy a legjobb. Az én kisfiam 6.30-kor eszik kb. 140-150 g. főzeléket hússal (ugyanaz, mint ebédre), és utána 8-kor iszik kb. 240 ml. tápszert, és utána alvás. Reggel 7-8 között szokott ébredni. De néha éjszaka 3 körül felébred, akkor iszik néhány korty vizet, de rögtön alszik is tovább. (most egyébként 8 hónapos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!