Hogy birjátok a mindennapokat pici babával?
Háztartás, takaritás, babával foglalkozni, mosás, stb....
Hogyan hangoljátok össze hogy ne fáradjatok bele?
Szia!
Hű-ha! Nem egyszerű. Mi a 3. hónapban járunk. Néha úgy érzem, jó lenne egy szabadnap. Persze az is jó lenne, ha hármasban kicsit hosszabban ki tudnánk mozdulni a hétvégén (történjen már valami!), de ez egyelőre nem könnyű.
Az marad, hogy amíg az apróság alszik, addig igyekszem kicsit pihizni, olvasni, rejtvényezni vagy netezni, időnként telefonozni egyet a barátnőkkel. (Sajnos napközben nem nagyon tudok/szeretek aludni, ez nagy kár.)
De muszáj időnként kicsit hanyagolni a házimunkát. Az sem jó, ha állandóan nagyon fáradt vagyok, kevesebb lehet a tejem és néha játék közben majdnem elalszok a pici felett.
Szóval én most ilyen módszerrel kapcsolódok ki egy kicsit. És mindig nagyon várom a hétvégéket, hogy apával legyünk hármasban. :-)
Szia. Úgy érzem, egyre jobban. Az eleje nehéz volt nagyon, ahogy hazajöttünk a kórházból, a férjem másnaptól úgy dolgozott, hogy minden 2.éjszaka is. Császár után voltam, nehéz volt, este 8-ra kidőltem. Aztán edzőttünk egymáshoz a babámmal, amikor 3 hónapos volt, azt vettem észre, milyen szuper minden, nekem semmim nem fáj, ő egyre jobban lefoglalja magát...Én is mindig arról áhítozom, hogy milyen jó lehet, amikor egy apuka minden du. hazamegy, és közös programot csinál a család. Nálunk ez ritkán, max. néha hétvégén jön össze, de annál jobban megbecsüljük az ilyen alkalmakat.
Most egy éves a kislányom, azt hiszem nála jobb babáról nem is álmodhatnék. Próbálunk nyugodtak lenni, nem idegeskedem felesleges dolgokon,ha egy nap nem jön össze a takarítás, majd másnap bepótolom, ha gyűlnek a vasalnivalók, de szép az idő, inkább kimegyünk, majd vasalok este vagy egy esős napon...Ezekbe bele kellett rázódnom, az elején nehéz volt megszokni, hogy nem megy minden az én elképzeléseim szerint, most viszont nem is tudom már, mivel tudott eltelni egy napom baba előtt???
Mennyi idős a babád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!