Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jön az influenza vírus,...

Jön az influenza vírus, hogyan védhetem meg a babámat ellene?

Figyelt kérdés
7hónapos a pici. szoktak adni valami vitamint a babáknak? úgy tudom őket még nem oltják be influenza ellen azon kívül ,hogy mi beoltatjuk magunkat mit lehet tenni?
2008. szept. 18. 11:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez ellen sokat nem lehet tenni. Nekem ahány ismerősöm beoltatta magát, beteg lett utána. Vidd emberek közé, alakuljon ki az immunrendszere. Előbb utóbb minden gyerek beteg lesz, ezt is túl kell élni:-)Attól, hogy bezárod a szobába, még beteg lehet, mert apa is hazahozhatja a bacit...
2008. szept. 18. 11:10
 2/4 A kérdező kommentje:
persze nem akarom karanténba tartani csak azt nem akarom, hogy nagyon beteg legyen.
2008. szept. 18. 11:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Napi 5 max.10 csepp Cebion(C vit.)
2008. szept. 18. 11:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Hetente 1 tubus ( esetleg egy fél tubus, mivel még nagyon kicsi) Oscillococcinum-ot oldj fel neki pici vízben, műanyagkanálban (Fémben tilos!) és evés-ivás előtt fél órával (közvetlenül előtte se egyen-igyon, mert tiszta nyálkahártyáról kell felszívódnia) add be neki. Ezt csinálhatod egész télen. Jó eséllyel megelőzöd így az influenzát, de ha mégis elkapja, enyhébb tünetekkel és gyorsabban túlesik rajta.
2008. szept. 18. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!