Aki sima influenza miatt vagy egy másik vírus miatt kerül be a kórházba egyéb szövődmény miatt azt miért nem közvetíti a média minden vírusos szezonban?
Nem fura hogy a szövődmények (tüdőgyulladás és egyéb) miatt kerülnek kórházba az emberek, és mellékesen hozzáteszik hogy a H1N1 miatt?
Bocsi, lehet nem jó kategóriába írom csak gondoltam megosztom veletek ezt a nézetemet, és kíváncsi vagyok a véleményetekre ezzel kapcsolatban.
Én nem oltatok, de persze mindenki tájékozódjon az orvosától, és az alapján döntsön, nem is az oltsak-ne oltsak a kérdésem.
Én úgy érzem a média nagyon felfújja ezt a vírust, mert mást nem hallani mint tüdőgyulladás, szívbetegség stb... de ez más vírusoktól is előjöhet, a szívbetegségnek meg nem hiszem hogy köze van a h1n1-hez.
Mi sok vitamint szedünk, rengeteg C-vitamin, elevit, immunerősítő, oscillococcinum, és ha nem muszáj nem megyünk zsúfolt helyre.
Sok egészséget Mindenkinek!
Szia!
Én nekem 1 vmi nem világos. kicsit idetartozik. Ha a kismama az óvodás gyerekétől kapta el, akkor a gyermeket hol kezelik??
Na igen, nekem sem világos. Remélem hamar meggyógyul a kismama, és a gyermeke is.
Köszi, hogy nem dorgáltatok le a kérdésem miatt, kicsit féltem megkérdezni a véleményeket.
Sziasztok!
Én most hallottam reggel,h 40 éves a kismama!És, h altatják!Más is hallotta ezt?
Nekem is furcsa ez az egész,meg azt sem mondják,h volt-e vmi egyéb terhességi baja(magas vérnyomás...)meg, h mennyi idős terhes!
Engem ezek is érdekelnének.
Teljesen egyetértek a kérdéseddel, és az alatta leírt véleményeddel. Nekem is nagyon bűzlik a történet...
Én a Szegeden ápolt kismamáról viszonylag közelről tudok. Sajnos az van, hogy ha az anya élete forog kockán, akkor a pocakjában lévő babával nem foglalkoznak. Majd ha az anyuka túl lesz az életveszélyen (reméljük, így lesz), akkor jöhet ő, ha még élni fog (reméljük a legjobbakat). Igen, tényleg 40 éves, és úgy tudom, 28 hetes terhes. Ami nekem furcsa a hírekből (rádió), hogy vasárnap még azt mondták, kapott oltást, hétfőn már azt, hogy nem...
Én is vitamin párti vagyok, és ha a vírus tényleg beindul, kiveszem a gyerekeket az oviból. De az oltást azt nem merném beadatni egyikünknek sem!
Én is jó egészséget kívánok minden kismamának és családjának!
Örülök hogy ennyien megosztottátok a véleményeteket a kérdésemmel kapcsolatban.
Igen, a média hatalmas dolgokra képes, amiről azt akarja hogy tudjunk, azt közli (ha igaz ha nem), amit nem kell tudnunk, arról egy szó sem esik. Szerintem ha nem erről a vírusról lenne szó a kismamánál sem, hanem mondjuk sima influenza nem kezelése miatt lett szövődménye, benne sem lenne a híradóban/hírekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!