Mikor, hogyan, miért költöztetek ki a bébi szobájából?
Én 9 hetes koráig vele aludtam egy szobában, de külön ágyon. Ezt így is terveztük, h az első időkben vele fogok aludni, aztán ha kialakul valamiféle rendszer (leginkább h éjjel hányszor kel enni), akkor visszamegyek. Légzésfigyelőnk volt, bébiőrt vettünk, így hallom, ha megébred.
6,5 hónapos, egyeltalán nem igényli, h együtt aludjunk, szerintem ez így egészséges, mindenki a saját helyén.
*Sz*
Nálunk is külön szoba van az első perctől, de ez két lépésre van az mi hálónktól, így minden moccanást hallok. Légzésfigyelőnk azért be van kapcsolva.
Nekem az volt a lényeg, hogy úgy oldjuk meg a dolgot, hogy én látom őt éjszaka, de ő engem nem! Ha nem lett volna megoldható a külön szoba, erre akkor is figyeltem volna, hogy később ne legyen olyan nehéz leszoktatni az együttalvásról.
Amúgy szerintem nem volt okos tanács ez a gyerekorvostól, mert ez nagyon hosszú idő és ha belegondolsz, hogy ő még soha nem aludt egyedül... hát nem lesz egyszerű dolgotok, de én minél előbb kezdeném a szoktatást az egyedülalvásra, mert aztán a végén még 6 éves korában is mellette kell majd aludnod!
Szia!
Mi mentünk át a kisfiam szobájába!7 hónaposan egyszer csak kijöttünk mert nagyon meg voltunk fázva a férjemmel és a kisfiam nehogy felkeljen a köhögésünkre! Azóta egyedül maradt de észre sem vette,hogy ott hagytuk :)!
Én jobban megviseltem,hogy nincs a közelemben de igy mindenkinek jobb!
Nagyon jó alvó amugy éjszaka ritkán 1szer felsir akkor átmegyek beadom a cumit és alszik reggel 7ig :D!
Most 10,5 hónapos és nagyon kiegyensúlyozott és nyugodt baba!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!