Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor, hogyan, miért költöztet...

Mikor, hogyan, miért költöztetek ki a bébi szobájából?

Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 07:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én vele akartam aludni egy szobába, de az első éjszaka után, amikor is minden rezdülésére felébredtem, magyarán nem aludtam semmit, úgy döntöttem, hogy inkább a férjem mellett alszom a másik szobába. Így is hallom, halljuk, ha nyöszörög, de azért nem minden rezdülését. Egyébként kifejezetten szeret az ágyában lenni, és csak ott tud hosszabb ideig, órákig aludni, másutt csak szundikál.
2010. márc. 29. 17:32
 12/15 anonim ***** válasza:
69%

Én 9 hetes koráig vele aludtam egy szobában, de külön ágyon. Ezt így is terveztük, h az első időkben vele fogok aludni, aztán ha kialakul valamiféle rendszer (leginkább h éjjel hányszor kel enni), akkor visszamegyek. Légzésfigyelőnk volt, bébiőrt vettünk, így hallom, ha megébred.

6,5 hónapos, egyeltalán nem igényli, h együtt aludjunk, szerintem ez így egészséges, mindenki a saját helyén.

*Sz*

2010. ápr. 3. 21:36
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Az első három hónapban bent aludtam a szobájában egy szivacson. Utána lett éjjeli vándor, és zavart a mocorgása, így visszaköltöztem a helyemre. A szivacs a szobájában megmaradt, csak befordítottuk az ágya alá, kb a kétharmad hossza lóg ki. Ott szoktunk heverészni reggelente, vagy ha beteg, akkor odaköltözöm. Vagy ha nagyon sokat kel éjjel valamiért, akkor is, így a férjem tud pihenni.
2010. ápr. 4. 00:23
 14/15 anonim ***** válasza:
52%

Nálunk is külön szoba van az első perctől, de ez két lépésre van az mi hálónktól, így minden moccanást hallok. Légzésfigyelőnk azért be van kapcsolva.

Nekem az volt a lényeg, hogy úgy oldjuk meg a dolgot, hogy én látom őt éjszaka, de ő engem nem! Ha nem lett volna megoldható a külön szoba, erre akkor is figyeltem volna, hogy később ne legyen olyan nehéz leszoktatni az együttalvásról.

Amúgy szerintem nem volt okos tanács ez a gyerekorvostól, mert ez nagyon hosszú idő és ha belegondolsz, hogy ő még soha nem aludt egyedül... hát nem lesz egyszerű dolgotok, de én minél előbb kezdeném a szoktatást az egyedülalvásra, mert aztán a végén még 6 éves korában is mellette kell majd aludnod!

2010. ápr. 4. 08:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi mentünk át a kisfiam szobájába!7 hónaposan egyszer csak kijöttünk mert nagyon meg voltunk fázva a férjemmel és a kisfiam nehogy felkeljen a köhögésünkre! Azóta egyedül maradt de észre sem vette,hogy ott hagytuk :)!

Én jobban megviseltem,hogy nincs a közelemben de igy mindenkinek jobb!

Nagyon jó alvó amugy éjszaka ritkán 1szer felsir akkor átmegyek beadom a cumit és alszik reggel 7ig :D!

Most 10,5 hónapos és nagyon kiegyensúlyozott és nyugodt baba!!

2010. ápr. 4. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!