Ha elaludt a baba, mindenki úgy oson ki a baba szobájából?
Figyelt kérdés
Én igen, ezért jutott eszembe a kérdés.2010. ápr. 4. 20:02
1/15 anonim válasza:
Jah. Ráadásul nyikorog a parketta, gondolhatod. Kész rémálom. :)
2/15 anonim válasza:
Én is,bár elég jó alvó,de mégis osonok,megszokásból.Padló egy helyen nyikorog,de mindig pont oda lépek...
4/15 anonim válasza:
Én már azelőtt kimegyek,mielőtt elalszik.Csak beteszem az ágyba,cumi,takaró,puszi,és kijövök,behajtom az ajtót.Egyedül alszik el 3 hós korától.Most 8 hós.
5/15 Bea24 válasza:
Én is úgy osonok, mikor már félálomban van és persze mindig oda lépek, ahol nyikorog a parketta, még szisszenek is egyet. :D 2 nap múlva lesz 8 hós
6/15 anonim válasza:
Párom egyszer látta hogy jövök ki könnyesre nevette magát.neki persze ugy alszik hogy bömböl melette a zene nem tudom hogy csinálja nem mondja meg de olyankor ki és be játkál mégsem kel fel.Nálam bezzeg nem alszik igy ugy osonok mint valami ragadozo aki prédát lát.
7/15 anonim válasza:
Én is osonok. :) Eddig ráadásul nyikorgott az ajtó. Mindig tudtam, meddig szabad csak nyitnom, hogy ne adjon ki hangot. Egy pici résen préseltem ki 70 kg-os habtestemet minden alkalommal. Most a férjem beolajozta pár hete, de még mindig nem merem jobban nyitni és továbbra is préselem magam.... :)
8/15 anonim válasza:
Hi-hi. Aranyos a kérdés :D Én még a lélegzetemet is visszatartom, aztán mikor kijövök és épp nyekken egyet, akkor még meg is állok abban a mozdulatban ahogy ért a hang és úgy figyelek. Az éjszakai ragadozók nem közlekednek így :D
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, látom nem vagyok egyedül.
2010. ápr. 5. 08:58
10/15 anonim válasza:
Én nem osonok, de persze szinte az ajtónál van a kiságy (egy szobába velünk), szóval 2 lépés. Persze nem úgy robogok ki mint a gőzmozdony, de a babám olyankor mert általában nem alszik. Megetetem, puszi a fejére és kijövök, aztán elalszik magától. Utána sem szűnünk meg létezni a másik szobában, persze halkabban vagyunk, de azért nem lábujjhegyen közlekedünk és nem suttogunk. Amúgy sem tud teljes csöndben aludni a babám (Bp belváros-két villamos, autót, mentők...). Ezt szokta meg, szerencsére jó alvó!
Üdv. (L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!