Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Közel fél éves babával repült...

Közel fél éves babával repült valaki Thaiföldre? Hogy viselte az utat? Éjjeli járattal mentetek? A nyaralás milyen volt? Tudtátok élvezni a helyet a picivel együtt is?

Figyelt kérdés

Ez lesz a fiunk első hosszabb utazása, pont a nyaraláson lesz fél éves.

Viszont hogy őszinte legyek, kicsit parázok, hogy fogja viselni, ennyi időt még nem voltunk távol otthonról (3 hét).

Aki ment ilyen hosszú útra pici babával, elmondanátok a tapasztalataitokat?

2016. jan. 31. 14:30
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
54%

Utolsó, ez teljesen más helyzet mint a kérdezőé.

Te HAZAVITTED a babádat, ami érthető, nem pedig kitetted fertőzésveszélynek, hosszú útnak, hazaitól teljesen eltérő klímának azért hogy Te 3 hétig a világ másik végén áztathasd magad annak ellenére, hogy a gyerekednek ezzel kellemetlenséget okozol.

2016. jan. 31. 22:37
 42/45 anonim ***** válasza:
76%

ha wellnesezni akartok, azt meg lehet tenni pl itthon is, elég jó helyeken, meg a szállodából ki se mozdulsz? akkor minek ilyen messzire menni?

de biztos én vagyok irigy...

én ugyan sz.rom le, ha esetleg megfő a gyerek feje a napon, vagy összeszed vmi szép fertőzést!

2016. febr. 1. 09:42
 43/45 anonim ***** válasza:
23%
A saját gyereked oda viszed ahová akarod,a te felelősséged.
2016. febr. 2. 12:41
 44/45 anonim válasza:
Kedves kérdező! Hazaértetek már a pihenésből? Kiváncsi vagyok a tapasztalataidra. :) Hogy birta a kicsi a klimát, repülőt stb? Jól éreztétek magatokat?
2016. ápr. 25. 00:46
 45/45 anonim ***** válasza:
Mindegy már, Maldív-szigeteket, meg Seychelles-t, Ausztráliát, Dubait írtak itt. Ezek mind legalább civilizált helyek, de Thaiföld egy tipikus ázsiai szemétdomb, ahol egymást tapossák az egzotikus élményekért a low-cost turisták. Szép szemétdomb, de ne említsük már egy lapon az előzőekkel abból a szempontból, hogy milyen odamenni egy 6 hónapos babával..
2017. máj. 5. 12:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!