Közel fél éves babával repült valaki Thaiföldre? Hogy viselte az utat? Éjjeli járattal mentetek? A nyaralás milyen volt? Tudtátok élvezni a helyet a picivel együtt is?
Ez lesz a fiunk első hosszabb utazása, pont a nyaraláson lesz fél éves.
Viszont hogy őszinte legyek, kicsit parázok, hogy fogja viselni, ennyi időt még nem voltunk távol otthonról (3 hét).
Aki ment ilyen hosszú útra pici babával, elmondanátok a tapasztalataitokat?
Utolsó, ez teljesen más helyzet mint a kérdezőé.
Te HAZAVITTED a babádat, ami érthető, nem pedig kitetted fertőzésveszélynek, hosszú útnak, hazaitól teljesen eltérő klímának azért hogy Te 3 hétig a világ másik végén áztathasd magad annak ellenére, hogy a gyerekednek ezzel kellemetlenséget okozol.
ha wellnesezni akartok, azt meg lehet tenni pl itthon is, elég jó helyeken, meg a szállodából ki se mozdulsz? akkor minek ilyen messzire menni?
de biztos én vagyok irigy...
én ugyan sz.rom le, ha esetleg megfő a gyerek feje a napon, vagy összeszed vmi szép fertőzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!