Közel fél éves babával repült valaki Thaiföldre? Hogy viselte az utat? Éjjeli járattal mentetek? A nyaralás milyen volt? Tudtátok élvezni a helyet a picivel együtt is?
Ez lesz a fiunk első hosszabb utazása, pont a nyaraláson lesz fél éves.
Viszont hogy őszinte legyek, kicsit parázok, hogy fogja viselni, ennyi időt még nem voltunk távol otthonról (3 hét).
Aki ment ilyen hosszú útra pici babával, elmondanátok a tapasztalataitokat?
A pici 2 hetes kora óta átalussza az éjszakákat.
Jön velünk anyukánk is, így lehetünk kettesben is a párommal.
Jó hírű szállodába megyünk, onnan ki sem fogunk mozdulni szerintem. Nem értem, miért kell itt problémáznotok, mikor csak egy sima kérdést tettem fel.
Én ezt nem problémázásnak hívnám, amiket írtak neked, hanem a baba miatt aggódnak.
De ezek szerint te eldöntötted, hogy megy, és bent fogtok ülni X napig a szállodában (azt írtad, ki sem mozdultok onnan.... Bár így meg mehetnétek Siklósra is wellnesselni hahhh :D ).
Amúgy meg nem értem, ha kb minden barátotok csecsemővel megjárta Dubajt, meg Ausztrálisát stb stb, akkor miért nem őket kérdezed? :O
"Jó hírű szállodába megyünk, onnan ki sem fogunk mozdulni szerintem. "
Akkor MINEK mentek egyáltalán a világ túlsó végére, hyog egy szobában/szállodában ücsörögjetek?
Kedves Kérdező!
Véleményeket vártál, megkaptad őket. Az, hogy nem vagyunk Veled egy véleményen, nem problémázás. Te már eldöntötted, hogy jó lesz így és mentek, így nem értem akkor a kérdés mivoltát.
Egyébként ha szabad egy megjegyzést: lazaság és felelőtlenség között óriási a különbség.
Miért nem lehet a kérdésre válaszolni?!
Olyanokat kérdeztem, akik már voltak. A válaszolók közül vajon hányan mentek már?
Igen, eldöntöttük, hogy megyünk. Sőt, már ki is van fizetve minden. Az orvosunk is mondta, hogy nyugodtan menjünk, ők is voltak, mikor picik voltak a gyerekeik.
Akkor kérdezd meg a véleményeket a www.voltammarthaifoldonakisbabammal.hu weboldalon!
Biztos voltak már a GYK kommentelői közül többen is Thaiföldön, de ilyen kisbabával aligha. De ha emiatt nem kapnál válaszokat, azon is problémáznál - mert igen, TE problémázol.
Kérdező, ha valamennyire ismered ezt az oldalt, akkor nyilvánvalóan tudod, hogy ilyen kérdésre csak kioktatást kapsz.
Szerintem is kérdezd a már tapasztalt ismerőseidet.
Nem a kérdésre válasz, de számomra sem világos, hogy mi értelme van az utazásnak, ha ki sem akartok mozdulni a szállodából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!