Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj ha átalussza az éjszakát?

Baj ha átalussza az éjszakát?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Február 3-án lesz 2 hónapos a mi kis angyakánk Annabella. 4 nappal ezelőttig nappal fél órákat volt fent, este 8-kor elaludt, felkelt enni 02:30-kor, majd reggel 6-kor. Az elmúlt 4 napban, átszokott a következő napi rendszerre:

délelőtt alszik, 3-4 óránként eszik, majd kb 14 órától fent van este 22-ig, és végig mosolyog, mesét néz, beszélget, játszik. Este 6-7-kor fürdik, és eszik, majd ezt követően 22:00-22:30 között eszik, büfizik, majd elalszik és reggel 6-7-ig húzza a lóbőrt. Hason alszik, de szeret háton is, de természetesen légzésfigyelővel hagyjuk hason aludni csak, gyerekorvosi tanácsra. Szerintetek normális egy ennyi idős babánál ennyi alvás? Illetve egy úttal még egy kérdés, ilyen korú babák szoktak folyamatosan 8-10 másodpercen keresztül ,,beszélgetni,,? Ez alatt azt értem, hogy szabályosan gagyog, mint a tőle 1 évvel idősebb gyerekek. Értelmes válaszokat előre is köszönöm!

2016. jan. 31. 07:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%
Az én kislányom dettó ugyan ilyen volt,rendesen nézte a tvt ő is kb 2 hónaposan!!!...este 8kor leraktam, és másnap reggel 7kor vettem ki a kiságyból, evett és újra vissza aludt! Nagyon jó kislány volt! Ne aggodj semmi baja nem l.esz a babótoknak, örüljetek, mert ő is egy kis angyal!
2016. jan. 31. 11:28
 12/14 anonim ***** válasza:
68%
tévét semmiképp nem nézetnék egy két hónapos babával...nagyon káros az idegrendszerének. a masik, nem tudom hogy lehet osszehasonlitani egy 2 honapost egy 14 honapossal. ezt hogy gondolod?
2016. jan. 31. 17:48
 13/14 A kérdező kommentje:

Áruld már el kedves hozzászóló, hol láttál te összehasonlítást, illetve egyáltalán hol láttál 14 hónapos babát említeni bárhol is? Senki nem hasonlít semmit össze. Feltettem egy számomra logikus, és értelmezhető kérdést. Az első két hozzászóló után elkezdtem keresni a hibát a kérdésembe, és elgondolkoztam, hogy lehet tényleg velem van a hiba, ahogy második hozzászóló is írta, DE a végeredmény 9 hozzászólóból veled együtt 3-an nem tudtátok értelmezni amit kérdeztem, és fűztetek hozzá nagyon ,,értelmes,, véleményeket. Lehet kicsit kusza a leírásom, de 9-ből 6-an felfogták mikre vagyok kíváncsi, és értelmes választ adtak, sőt volt egy kedves hölgy aki üzenetbe válaszolt, mert nem akarta ide írni a véleményét, miszerint idézem ,,itt már nem érdemes, értelmes válaszra várni.,, Ha lehetne törölni a kérdést megtenném, de sajna nem lehet az oldalon, tudom mert utána jártam. De ha már így alakult, legalább tudom legközelebb jobb ha másfelől érdeklődők, mert itt az oldalon sajna sok olyan ember van jelen akinek gőze nincs a válaszról, sőt még a kérdést se tudja felfogni, de azért szükségét érzi a válaszolásnak. Én sem értek mindenhez, de nem is irkálok, főként baromságokat oda amiről nem tudok értékelhető választ adni.

UI: Kedves utolsó hozzászóló, köszönöm a választ a TV-zéssel kapcsolatban, kár hogy azt nem is kérdeztem...

A további kommentekre nem kívánok reagálni.

2016. febr. 1. 16:24
 14/14 anonim ***** válasza:
"Ez alatt azt értem, hogy szabályosan gagyog, mint a tőle 1 évvel idősebb gyerekek" Itt az összehasonlítás, meg a 14 hónapos baba említése.
2016. febr. 2. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!