Szerintetek azért csökkent le jelentősen a tejmennyiségem, hírtelem, egyik napról a másikra, mert az utóbbi pár napban keveset ittam? Befolyásolhatja a tejmennyiséget az elfogyasztott folyadékmennyiség?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem éreztem, hogy szomjas vagyok és ma este a párom hívta fel rá a figyelmem, hogy az utóbbi pár napban nagyon kevés folyadékot eszek-iszok, ahhoz képest, hogy eddig meg nagyon sokat, napi átlag kb. 3litert.2010. márc. 28. 21:40
1/5 anonim válasza:
Igen van összefüggés hiszen a te táplálékodból van a picinek teje:)
2/5 anonim válasza:
Hogy a viharba ne befolyásolná a bevitt folyadék mennyiség?
Hát hogyan termelődjön elegendő, tulajdonképpen folyadék, ha nem juttatsz be eleget? :)
Igyál többet, vissza fog állni :)
3/5 anonim válasza:
Igen befolyásolhatja, ha nincs elég folyadékbevitel, csökkenhet a tejmennyiség. Igyál többet, vissza fog állni! Ha kell, készíts be magad mellé egy üvegben vizet, és figyeld, elfogy-e. Jó babázást!
ҝ
4/5 anonim válasza:
Sajnos igen. Sokszor én sem kívánom, de mégis meg kell inni, mert csak úgy lesz tejci.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a gyors válaszokat! igyekszek most már tudatosan eleget inni, mert épp hogy elég tejem van már csak, a picurkám pedig még csak 7hetes. Remélem visszatudom hozni a tejemet!
Mindenkire hasznos választ nyomtam, de úgy látom, hogy megint itt jár a lepontozóemberke. :s
Minek jön egy ilyen ember egy ilyen oldalra...?
2010. márc. 28. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!