Tényleg igaz, hogy a Hold fázis befolyásolhatja az oltás hatásait?
Egy ismerősöm állítja, hogy legjobb fogyó Holdkor jó beadatni ezeket, de semmiképp sem teliholdkor (ami gyakorlatilag 3 nap). Kevésbé viseli meg, kevésbé lázasodnak be, stb..)
Utánanéztem nálunk hogy jöttek ki az oltási napok, és bizony amikor telihold közelben voltunk, akkor fel is ment a hője a babának, akkor egyszer. Hogy van -e tényleg összefüggés....?
Erről még nem hallottam, de én hiszek az ilyen dolgokban.
Nem tartom hülyeségnek.
Elozo vagyok, leirom, mi tortent. Egy adag lazcsillapitot kapott orvos javaslatara megelozeskent, rogton szuri utan. Este 11 korul kellett volna adni a masodik adagot. Erre a masodik adagra nem volt szukseg, hoemelkedese sem lett.
Delutan szepen aludt, estere nyugosebb lett a szokottnal, es picit csokkent az etvagya.
Ha jol tudom, hetvegen lesz telihold.
Igen, szombaton lesz, szerintem aki hisz a dologban már ne oltasson. A kedd még határeset volt, mert azért jóval a telihold előtt kapta, és a leírás szerint 3 nappal telihold előtt nem szerencsés. Meg az is lehet, hogy a megelőző lázcsillapító is segített, de mondom ti még azért benne voltatok a megfelelő időben.
Én is majd megfigyelem a következő oltást. Nekünk egyébként még sosem ajánlottak megelőzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!