Hogyan gyakoroljam vele az átfordulást?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy 6 és fél hónapos babám de a hátáról még nem akar megfordulni. Igazából már elég sok mindent próbáltam vele, de hátha valaki tudna olyat mondani, amit mégsem! :)
2016. jan. 30. 12:56
11/12 anonim válasza:
6 hónapos korig kellene forogni, nem 7. Nyilván szoktak várni még minden mozgásnál egy kicsit, hátha beindul magától és nem kell kezelés, de a 7 hónap az már ezzel a ráadással értendő. Ez a baba pedig már 6 és fél hónapos, mire eljut szakemberhez simán lesz 7 hónapos. Én biztos nem várnék ezzel még 2 hetet. A gyerekorvost felkeresném minél hamarabb.
12/12 anonim válasza:
Nem láttam amit írtál, amikor a válaszom elküldtem. Akkor csináld, ahogy az orvos mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!