3,5 hós babám nagyon sokat van hason. Tnap óta próbálgatja az átfordulást. Baj hogy elsőnek hasról hátra fordul? Vagy mindegy melyiket csinálja elsőnek?
Figyelt kérdés
2014. szept. 12. 14:30
1/5 anonim válasza:
Teljesen mindegy melyiket csinálja először. Ahogy neki jól esik.
2/5 anonim válasza:
Sok mindenben én is paramami vagyok,de néha elcsodálkozom, mi miatt képesek néhányan aggódni. Az én kisfiam is hasról fordult hátra előbb,de emiatt eszembe nem jutott aggódni. Amiatt már igen, hogy 6 hónapos korára csak párszor csinálta újra, és hátról hasra fordulást se vitte túlzásba... De aztán belejött mint kiskutya az ugatásba :)
A kúszást kihagyta,de emiatt se parázom...két hónapja mászik mint a meszes ( most 9.5 hónapos )
3/5 anonim válasza:
az én babám 4 hónapos és amikor hasra leteszem és visszamegyek, hogy háton van és kalimpál mint egy felborult kisbogár :)szóval az totál véletlen gurulásokból adódnak, szerintem ez még nem tudható be konkrét hátra fordulásnak, szóval attól még lehet a hátról hasra lesz az első.
4/5 anonim válasza:
*visszamegyek, erre látom, hogy háton van
5/5 anonim válasza:
A "totál véletlen gurulás" az ne haragudj kedves utolsó, de milyen?? :D Ha hason hagyod és mire bemész háton van akkor bizony ő átfordult csak éppen te nem láttad..:P Ez a forgás. Az én kislányomnak is a hasról hátra fordulás volt az első megmozdulása majd a hátról hasra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!