Anyukák, mennyire változott meg az öltözködési stílusotok a baba után?
20 éves vagyok, mindig is szerettem divatosan, stílusosan öltözködni. 14 éves korom óta a vásárlás az egyik kedvenc szabadidős elfoglaltságom, így az évek alatt szép kis gardróbot sikerült összegyűjtenem.
Van egy 2 hónapos babánk, de nem érzem, hogy máshogy kellene öltözködjek, mint előtte. A régi alakomat sikerült nagyjából visszanyernem, ugyanúgy felvehetek egy crop topot rövidnadrággal, mint a terhességem előtt. Vagy egy rövid ruhát magassarkúval.
Viszont a férjem mostohatestvére beszólt, hogy "jól kitettem mindent ahhoz képest, hogy anyuka és feleség vagyok", meg hogy talán kicsit öltözködhetnék visszafogottabban, ha már van egy gyerekem.
Ha nem akarod, hogy mindenki rajtad röhögjön, ahogy a minidet rángatva, magassarkúban bukdácsolsz a homokban a kicsi után loholva, akkor majd változtatsz.
Pont olyan idétlen puccparádézni a játszón, mint az operabálra farmerben menni.
Nem mellesleg gyerekes és éretlen felfogásra vall, ha vki nem tudja, hogy hova mi a praktikus (és illendő, ízléses - a csádat mutatni gyerekezés közben nem az).
ugyan úgy öltözöm - lévén egy alapból sportos csaj voltam vagyok
bár én sem vennék fel olyan toppot :-)
játszón volt h a gyereke letépte a csajról:-D
a gyerek pusztán csak megkapaszkodott valamiben ami éppen ott volt a csaj meg félmeztelen maradt :-DDD
igen csak vicces volt az esett
másnaptól inkább rendes pólóban jött
homokozni nem jó magassarkúban pl
sem akkor ha szaladni kell a gyerek után
szóval majd kénytelen leszel máshogy öltözni ha ott a gyerek melletted - praktikus okoból
ha nincs azt veszel fel amit gondolsz
Szegény gyerek! Ezt a játszótérre értem.
Nos: hiába a májer babakocsi, a bébi nem ült meg benne, hordozva lett, a korábbi magassarkúak felejtősek lettek.
Van egy pár nagyon szép (és drága) kabátom, ami szintén a szekrényben pihen, mert a lányom összekeni a saras cipőivel, amikor felveszem.
A ruháim nagy része is el van rakva, mert nem tudok nyilvánosan szoptatni benne.
Beszereztem egy csomó spagettipántos topot, kardigánokat, farmereket, balerinákat, kényelmes papucsokat és mehet a játék a homokozóban.
Nem kell azonnal "sz.r anyát" kiabálni, mert nem sűrűn fogom a nyilvános játszóterekre vinni... A többi barátnőm sem viszi ilyen helyekre a gyerekeit, mindenhol van otthon saját játszótér, a gyerekek sokat vannak más gyerekekkel, babákkal, de a játszóteret képtelenek elviselni, ahol az anyukák klikkekbe verődve beszélik ki a másikat.
Szerintem semmi rossz nincs ebben a ruhában [link] egy ehhez hasonló cipővel [link] , főleg egy vacsoránál.
Nem hiszem, hogy ez annyira "farsangi" összeállítás lett volna. De persze annak biztosan fura, aki amúgy sem hord ilyeneket. :)
Utolsókám, honnan veszed Te, hogy nem öltözködöm divatosan?! Ismered az összes ruhámat, ami itthon van?
De hol írtam én azt, hogy ilyenekben járok 0-24 mindenhova?
2 hónapos a babám, mégis hová hordjam a tél közepén játszani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!