Elég csak az anyatej 8hós babámnak?
Nem eszik meg lényegében semmit!
A bébiételt utálja próbáltam a gyümiset a húsosat de nem szereti egyiket sem,ha etetem csak pár kanállal eszik utána egyből hajol a cicihez,legtöbbször ellöki a kanalat,elfordul
A husit eszi és a gyümit is,de akkoris szopizna állandóan ,eszik és egyszer csak oda fordul h cicii kell neki.
A vizet utálja,öklendezik tőle,próbáltam a bébiitalt is de az sem kellett neki,a teát sem issza meg az ivóléba bele kortyol azt annyi
Ezeket nemis erőltetem
nézd ha minden kötél szakad, szerintem próbáld ki neki hogy lefejed a tejed és pohárból adod, rögtön nem lesz olyan érdekes a dolog...vagy nem tudom, itatni miből próbálod? ki kell próbálni csőröst, poharat, cumis üveget...fontos lenne hogy igyon! a tej már nem elég ha eszik gyümölcsöt, zöldséget, mert azoknak magas a só tartalma...én lányom se ivott meg semmit végül a higított Kecskeméti nyert cumisüvegből....
attól meg nem kell félni hogy esetleg akkor nem fog olyan jóízűen szopizni, lassan úgyis eljön az elválasztás ideje, inkább át kell most már állnia a rendes ételekre...foga van? nem lehet hogy most jön?
Pohárból iszik csak,a csőrös poharat játéknak nézi játszik vele,harapdálja,a cumis üveget szintén
Van már 7foga.
Probáltam a tejpépet hát nem járt sikerrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!