Elég csak az anyatej 8hós babámnak?
Nem eszik meg lényegében semmit!
A bébiételt utálja próbáltam a gyümiset a húsosat de nem szereti egyiket sem,ha etetem csak pár kanállal eszik utána egyből hajol a cicihez,legtöbbször ellöki a kanalat,elfordul
Egy varázsszó van erre: TÜRELEM!
Irtó szar tudom, hasonló cipőben járok mint te, de én már látom az alagút végét. Lányom 8,5 hónapos, 6 hós kora óta próbálkozom. Most kezdi csak elfogadni az ételeket, de csak visszafogott mennyiségben, és bőven szopik még mellé.
Hogy elég e az anyatej ilyen korban?
Nehogymár egy idegen felnőtt mondja meg a babád helyett! Ha kitartóan kínálgatod ismerteted az ételféleségekkel, akkor majd ő eldönti mikor elég neki és mikor viszi rá a kíváncsiság és az éhség a kanalazásra.
Szerintem mindent jól csinálsz! Szép súlya van a babádnak, kóstolgat, de mellette bizalommal fordul feléd cicizni. Türelem, nem egyformák a babák. Egyetek együtt, kínáld mindenfélével ami korának megfelelő, majd belejön. Leírásod alapján mindent jól csinálsz. Csak még egy kis türelem.
Köszönöm a megnyugtató válaszodat!
Igazából én úgy veszem észre h elég neki a tejcsi amiből van bőven egyre többet szopizik kettőkor kapott husit de nem sokat kért belőle
Aztán egyből cicizett
Védő nő szerint és Dr.nő szerint nagyon jól fejlődő baba szerintük a súlya tökéletes remélem igaz.
Simán elég neki. Ő úgy látszik az a típus, aki ugyan megkóstol ezt-azt, de egyelőre még cicizni akar. Hát lelke rajta. :) Majd nekiáll enni előbb-utóbb. Simán lehet hogy egy éves koráig a FŐ tápláléka a cici lesz, másfél évesen is még fele-felébe fogja nyomni a szilárd kajával.
tapasztalat. 3 gyerekkel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!