Milyen nevet adhatnék a pici babácskámnak? (kisfiú)
Figyelt kérdés
Ami számításba jöhet, a Csaba, Krisztián, Ádám, Ákos és Zotmund. Melyiket találjátok a legjobbnak?(: mindenkinek megy a zöld ha ír! (:2016. jan. 29. 19:56
1/18 anonim válasza:
Krisztián és Ákos tetszik legjobban. Zotmund???
2/18 anonim válasza:
Szerintem valami új szerű szép név kell valami vagány. Esetleg Krisztián,Kristóf,Ádám,Dani
3/18 A kérdező kommentje:
a Zotmunddal mi a baj?
gáz lenne ha ezt a nevet adnám neki ? :
amúgy köszi az eddigi válaszokat (:
2016. jan. 29. 20:04
4/18 anonim válasza:
Nekem ezek közül az Ádám és az Ákos tetszik.
7/18 anonim válasza:
Attól függ mi a vezetéknév.
Az első négy lehetőséget olvasva örültem a normális neveknek, a Zotmund meg meglepett.
Szóval szerintem az első 4 közül az amelyik a legjobban illik a vezetéknévhez. De nekem az Ádám és az Ákos tetszik a legjobban.
Jó babavárást :)
8/18 anonim válasza:
Nekem a legjobban az Ádám tetszik, ezt választanám.
De a Csaba is tetszik, Krisztián se rossz.
Ákost nem szeretem, a Zotmundról nekem valami űrlény jut eszembe.
10/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!! puszi mindenkinek4! :)
még megfontolgatom, még a pályaválasztásomnál se voltam ennyire bizonytalan :D annyira izgatott vagyok a baba miatt ♥
2016. jan. 29. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!