Hogyan vigyem a babát hallás vizsgálatra?
nem túl bonyolult, belejössz :)
termoszba meleg víz, tasakba kimérve a víz, cumisüveg és mehettek...
Hordozó, kendő, babakocsi vagy ahogy közlekedni, sétálni szoktatok.
Cumisüvegbe tápszer és melegvíz.
Beraktam a kocsiba, tápszer a táskába (pelenával együtt), forró víz a termoszba, hideg víz saját üvegébe (pl a janának van kis üvegese). Amikor kaja jött, akkor a 2 vízből megfelelő hőfok kikeverése, tápszer bele, mehet a babának. Ez azért jó, mert 2-3 etetésre is akár maradhat meleg a víz, míg ha jó hőfokon viszed, 1 hamarabb kihűl, esetleg már hideg lesz, 2 több etetés is benne van. Hasfájós gyógyszert vigyél ( gondolom azt be tudod adni).
Ott meg kivettem a hordozóból, ölben volt. Úgy kevésbé sírt.
De ha sír is, ne érezd kellemetlenül magad. Van ilyen. Majd belejössz. :)
első vagyok. csak elírtam... kimérve tápszer.
ha autóval mentek akkor semmi különös, mindent bepakolsz ami kellhet. ha nem, akkor annyi cuccot vigyél amennyit elbírsz :)
tényleg nem nagy cucc, csak az első 1-2 alkalom, utána már akár túrázni is elmész a gyerekkel :D
Simán minta a védőnőhöz vagy boltba mennél: bepakolod amire szükséged lesz, aztán útra kelsz. Viszed neki a kaját, pelusokat, csereruhát esetleges baleset esetére, plusz tetra pelust leteríteni a vizsgálóasztalra.
Milyen érdekes, nekem három gyerekem van, de egyikkel sem csináltak hallásvizsgálatot (Zala megye). Pedig nem a múlt században szültem, 6-4-1,5 évesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!