Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos fiam ott aludhat a...

3 hónapos fiam ott aludhat a maminál?

Figyelt kérdés
Tápszeres baba.Szeretnénk ha megszokná,hogy néha a maminál alszik.Este megfürdetnénk,ott lennénk vele míg elalszik,majd eljönnénk.Én is át tudnék aludni végre egy éjszakát (rám fér),meg ő is szokná picit a máshol alvást.Párom szerint korai még!Szerintetek?
2008. szept. 17. 19:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is korai!!

ereznie kell me neki a kozelseged! tul kicsi meg ahoz hogy masnal ejszakazzon! de kesobb persze,meglehet csinalni! hivd a mamit hozatok es ebredjen fel hoza o ejjel, megetetni ha esetleg meg ebren van en azt csinaltam mikor a lanyomat szultem lefejtem ejszakara a tejet es anyukam folebredt hoza es megetette, es azt az idot tudtam aludni utanna szoptatni mar persze en keltem hoza, es valamennyit tudtam pihenni!

2008. szept. 17. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még nagyon kora az éjjeli ottalvás a maminál. A szoktatást inkább napközben kezd el, mondjuk úgy hogy elviszed a kicsit és elmész vásárolgatni, vagy dolgaidat intézni, vagy csak pihenni a parkban, a lényeg úgyis az hogyha szükséges tudj azonnal menni. Ha sokat találkozik a gyereked a mamival akkor megszokja és megszereti, hogy nála is van. A máshol alvást szokni arra nem érett még a babád, neki nagyon fontos az állandóság és a szülei főleg az anyukája jelenléte a mindennapokban.
2008. szept. 17. 20:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 4 hónaposan jöttek az esküvők és akkor kelett ott aludnia.De előtte 1 hónappal elkezdtem hogy 2x ott aludtm vele.Lássa a mami is hogy hogyan telnek az éjszakák aztán 3-ra otthagytuk úgy hogy mi megfüredettük és lefektettük,aztán mire jöttek az esüvők lagzik addigra szépen megszokták egymást be is töltötte a 4 hónapot,és minden ok volt.Már 5 hós és bármikor szívfájdalom nélkül ott merném hagyni ha valahova mennénk.Persze rettenetesen híányzott minden alkalommal.
2008. szept. 17. 20:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Te ismered a babádat. Ha jól bírja, hogy nem csak otthon van, és ha megszokta már anyukdat, tehát ha már vigyázott rá többször is, akkor valószínűleg nem lesz gond. Mi eddig anyukámnál laktunk, a fiam születése óta (jövő héten költözünk!!!!), és három és fél hónapos volt a pici, amikor először nem tölöttem otthon az éjszakát és anyukámra bíztam. De mondjuk az én fiam 1 hónapos kora óta átalussza az éjszakát, és persze neki nagyon fel sem tűnt, hogy nem voltam otthon. Azóta havonta egyszer elmegyek a barátnőimmel egy-egy estére, de az is igaz, hogy ha hajnali háromkor vagy négykor érek haza, akkor is én kelek reggel a picihez, 11 hónapja nem volt olyan, hogy magamtól ébredek fel. De ha megteheted, hát szerintem nem lesz gáz. De mondom, ismered a babádat, te tudod, hogy mi a jó neki. Nekem a jövő hónapban adatik meg először, hogy egy reggel addig alszom, amíg akarok, mert meg a fiam a mamához, mert lakásavatót tartunk :) Na jó, az enyém addigra majdnem egy éves lesz.
2008. szept. 17. 20:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én babám is tápszeres volt.Anyukám a kezdetek óta sokat volt a picivel.Ő vigyázott rá ha vmit el kellett intéznünk stb.3 hónapos korától egy hónapba egyszer kétszer ottalszik a maminál.Nem gáz hidd el!Imádják egymást.
2008. szept. 18. 12:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Imádják egymást.Sokat vagyunk náluk (minimum 2 naponta pár órát).Vigyázott is már rá egész nap párszor,mikor el kellett mennünk.Jól elvolt és nagyokat is alszik náluk mindig nappal.Olyankor nyugodtan ott hagyom,mert jó kezekben van és jól érzi magát.Éjjelre nem volt még távol tőlem.Egyszer kel csk éjjel,max 2-szer néha,de vissza is alszik hamar.Amúgy nagyon nyugodt baba és mindenkivel elvan.Szerintem megpróbáljuk,maximium éjjel átmegyünk ha nem bírnak vele.Én úgy gondolom nem lesz gond.Sógornőm kilánya még kisebb volt,mikor 1 hétig ők vigyáztak á betegség miatt.Bár igaz akkor ő még 1 hónapos sem volt,így neki nem volt kialakulva a megszokott ritmusa még.Megpróbáljuk és meglátjuk.Köszi a válaszokat.
2008. szept. 19. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!