Mibe altatjátok a piciket? Zokni nélkül, vékony hálózsákba aludhat a 16 honapos fiam? Nem fog fázni éjjel?
Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 21:10
1/6 anonim válasza:
Az én 14hónapos lánykám,már 1hete zokni nélkül alszik. Rövid ujjú pizsi van rajta,és egy vékony takaró. Elég izzadós.
2/6 anonim válasza:
Szia.
Az én 1 évesem is 1 hete már zokni nélkül alszik,rövidujjú bady,vékony nadrág és egy vékony pléd.
3/6 anonim válasza:
én 18 hósom zokniban alszik mert nem tűri meg magán a takarót
4/6 anonim válasza:
15 hós lányom egy rövid ujjú napozóban alszik zokni nélkül egy közepesen vastag hálózsákban.
5/6 anonim válasza:
3 hnp-os kisfiam közepes-vékony hálózsákban alszik. Szerintetek mit adjak rá alá? Első gyermek, kicsit tanácstalan vagyok. A szobájában bukóra van állítva az erkélyajtó és így is nagyon meleg van.
6/6 anonim válasza:
Az én kislányom 15 hetes, egy vékony overallban alszik vékony takaróval. De a szobában iszonyat meleg van, 25 fok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!