Hogyan öltöztetitek a babát a hálózsákba?
Nálunk 21 fok van éjjel. Kisfiamra egy hosszú ujjú bodyt adok, és egy közepesen meleg, ujjatlan hálózsák van rajta. Reggel, amikor kicsomagolom, tök meleg az egész kis teste, szóval ez így elég neki.
Vettem egyébként egy téliesített, tök vastag ujjatlan hálózsákot is, az alá is csak egy hosszú ujjú bodyt adtam, de úgy meg csatakra izzadt. Szóval marad az első variáció.
Mindenesetre a babáknak is mások az igényeik, úgy csináld, ahogy a Te babádnak jó.
Nàlunk is 22-23 fok van éjjel. Vékonyan bélelt, vatelinnel van a hálózsákban olyan 1 ujjnyi vastag.
Tescos pamut hosszúújjú talpas rugit adok alá.
Nálunk 23-24 fok van, a baba 8 hónapos. Jelenleg egy közepesen vastag hálózsákban alszik, alá egy hosszúujjú talpas rugit vagy egy hosszúujjú bodyt adok.
Pont múltkor volt egy hasonló kérdés, én ott ledöbbentem, minden anyuka bodyt, fölé rugit, fölé vastag hálózsákot adott a babára. Az én fiam megfőne ennyi cuccban, de most megnyugodtam, hogy mások is öltöztetik úgy a babát éjjelre, mint én:)
Szerintem ez teljesen babafüggő dolog. Ahogy én öltöztetem a babámat a barátnőm lánya megsülne. Kislányom egy kis fagyoska.
Vastag ujjatlan hálózsák, hosszú ujjú body, hosszú ujjú rugi és még rendes takaróval be is van takarva. 20 fok körül van a szobában. Ennél vékonyabban öltöztetve nem alszik rendesen, rengeteget ébred, tehát fázik.
Ne foglalkozz mással, ki kell tapasztalni mi jó nektek és aludjon úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!