Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek beletehetem...

Szerintetek beletehetem hálózsákba? Állandóan mászkál az ágyában.

Figyelt kérdés
Kisfiam takaróval alszik, de hason. Pár napja éjjelente gyakorolja a hasról hátra fordulást, viszont visszafelé még nem bír fordulni, és rendszeresen felébred, felsír. Természetesen olyankor a takaró alatta van, és ki tudja, mióta, ki van takarva. Arra gondoltam, beletenném hálózsákba, nehogy megfázzon. Szerintetek jó ötlet? Nem fogja zavarni a mászkálásban a hálózsák?
2010. febr. 10. 09:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan próbáld ki! Ha zavarja, akkor leveheted róla, de legalább megpróbáltad.

Mi is hálózsákot használunk, lánykámat sosem zavarta, mióta feláll, hálózsákban is bőszen gyakorolja. :)

2010. febr. 10. 09:12
 2/9 A kérdező kommentje:
És mekkora méretűt kell ráadni? A ruhái 68-asok. Na és elég vastag egy hálózsák? Mert a takarója nagyon fini puha, és jó meleg.
2010. febr. 10. 09:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egy 74-es hálozsák jo lenne,vagy akár attol is nagyobb egy számmal.
2010. febr. 10. 09:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy a réteges öltözködés mindig melegebben tart, mint egy takaró, ami nem simul annyira a babához. És igen, szerintem egy 74-es elég rá. Én még a hálózsákon felül is be szoktam takarni, viszont ha lerugdossa magáról a takarót,. a hálózsák miatt tuti nem fázik meg.
2010. febr. 10. 09:25
 5/9 A kérdező kommentje:
Ahammm... köszi csajok! Van itthon kettő is, valamelyiket megpróbálom a napközbeni alvásnál ráadni, és ha simán veszi az akadályt, akkor mehet éjszakára is. Hátha bejön, és talán majd forogni sem akar annyira....
2010. febr. 10. 09:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálunk majdnem születése óta hálózsákban alszik a kicsi, nyári baba, és estére csak egy body meg a hálózsák amiben aludt. Ahogy hideg lett a vékony textil hálózsák helyet egy vastag paplanosban alszik, kétszer belefér:) és nem akadályozza a mozgásban, viszont meg sem tud fázni.
2010. febr. 10. 09:54
 7/9 anonim ***** válasza:
az én lányom 10,5 hónapos, 76 centi, a hálózsákja 85 centi hosszú és nem zavarja, még menni is tud tőle körben a kiságyban. :)
2010. febr. 10. 10:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha nem jön be a hálózsákos módszer (bár szerintem igen), akkor egy szélesebb takarót úgy tegyél át rajta, hogy a két szélét betűröd a matrac alá. Én egy ideig úgy altattam. Aztán jött a hálózsák, most már termo rugi :-)
2010. febr. 10. 14:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ! Úgy látszik, bejött a hálózsákos módszer. Már egy órája alszik benne, pedig tegnap is felébredt délután, mert átfordult hanyatt, úgy meg utál aludni. Szóval éjszakára is meg fogom próbálni.
2010. febr. 10. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!