Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hat és fél hónapos baba...

Hat és fél hónapos baba nagyon gyakran kel éjjel, nem az éhségtől. Ti hogy szoktatnátok le erről?

Figyelt kérdés

Mert ugye A) nem szoptatom meg többet éjjel B) fokozatosan mondjuk. Csak a fokozatosnál én arra gondolnék hogy nem fogja érteni hogy az első felsírásánál miért nem szoptatom meg míg a másodiknál igen és emiatt csak ugyanúgy fogja "követelni". Nem tudom hogy érthető-e. Míg ha többet nem szoptatnám meg akkor érthető lehetne hogy ÉJSZAKA nem, de amint hajnalodik kaphat. Csak ez meg annyira drasztikusnak tűnik.

Mit gondoltok?

2016. jan. 26. 12:10
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Köszi azoknak is azért akik azt írják hogy nem szoktatnák le, de nem ez volt a kérdés, hanem hogy hogyan. Tehát aki nem szoktatná le mert inkább kel 5-6x éjjelente még fél évig az elmúlt félév után az nem szükséges hogy erre a kérdésre válaszoljon. Tényleg nem bunkózásból mondom.
2016. jan. 29. 15:23
 32/33 anonim ***** válasza:
Három gyerek utan írom. Nem fogod tudni sírás nélkül. De sok sikert!
2016. jan. 29. 18:28
 33/33 A kérdező kommentje:
Már amúgy tök jól állunk. Egy este volt amikor 10 percig sírt eléggé, mert nem értette hogy hirtelen miért is nem. Végig ott ültem mellette, simogattam, beszéltem hozzá, amikor az apja is bejött rá mosolygott is. Aztán még fel-felsirdogált néha az este folyamán de egyáltalán nem volt vészes. Másnap még ennél is enyhébb volt. Most jön a 3. éjszaka. Egyszer megszoptatom 4 körül és így tökéletes lesz szerintem.
2016. jan. 29. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!