Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak? Reggel óta nem...

Mit csináljak? Reggel óta nem alszik, csak ordít.7 hetes lesz kedden. Evett, tisztába tettem, szellőztettem, énekeltem, ringattam, tornáztattam. Bömböl.

Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 11:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Pihenj, ha alszik. Sajnos csak együttérezni tudok veled, nálunk az első 6-8 hét volt ilyen. Üvöltés, üvöltés, üvöltés, és nem tudni miért... már az ügyeletet is hívtam volna néha, dehát ők sem tudnak mást csinálni.

Az 1001. tanácsot a hasfájásról nem írnék, mert szerintem te is mindent megtettél, amit tudtál. Tudom, milyen ez!!!

Kitartás és sok sok türelem. Mostmár ennél csak jobb lesz!!!! Nálunk valóban a 3 hónap után rendeződött a helyzet!

A levegőztetés jó ötlet! Mostmár, hogy jön a jóidő, könnyebb is menni sétálni, nem kell annyi hacuka!

A lakás meg várhat! Inkább te pihenj, amennyit tudsz!

Kitartás! A mosolyokért és a kacagásokért megéri és el is felejted majd ezt a rossz időszakot! És majd te is azt meséled pár hónap múlva, hogy "az én babám egy áldott jó gyerek..." :o) "sosem sír..." :o))) Mint ahogy minden anyuka.

Mi állandóan panaszkodtunk a párommal, hogy mennyit ordít ez a gyerek, és hogy másé nem, mert mindenkinek csak jógyereke van, nem sírós. Persze. Most 4,5 hó távlatából már én is azt mondom, hogy nem is sírt annyit.... :o)))

Bocs, hogy nem a kérdésedre válaszoltam, csak egy kis lelket szerettem volna önteni beléd :o)

2010. márc. 28. 13:19
 12/15 anonim ***** válasza:

Az én fiam hétfőn lesz 7 hetes, ő is elég nyűgös volt az utóbbi pár napban:( most homeopátiával próbálkozunk.

Együttérzek veled, mert a középső gyerekem nagyon ordítós volt, egyszerűen semmit nem lehetett vele csinálni.Néha már azt hittem, kiugrom az ablakon, totál kivoltam idegileg. Aztán egyszercsak totál megváltozott,onnantól nem volt gond vele. Tudom, hogy pillanatnyilag nagyon nehéz,de hidd el -közhely- hamar elmúlik,legkésőbb 5-6 hónapos korára, ami most baromi messzinek tűnik, de szempillantás alatt itt lesz!

Kitartást, és türelmet kívánok neked (nekünk)

Ninuminu (3 gyerekes anyu)

2010. márc. 28. 15:10
 13/15 anonim ***** válasza:

Még annyit: (biztos most sokan rosszallóan csóválják a fejüket)én ha nagyon nem bírom, egyezerűen leteszem a kiságyba, és a fürdőbe menekülök. Ha csak 10 percre magamra csukom az ajtót, bevizezem az arcom, jó nagyokat lélegzek,utána sokkal jobban érzem magam.

Ninuminu

2010. márc. 28. 15:13
 14/15 anonim ***** válasza:
én felpontozlak,mert én meg kimegyek az udvarra és ordítok egy hatalmasat:D
2010. márc. 28. 15:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát most látom, hogy nekem mekkora szerencsém van a lányommal.Minden elismerésem csajok!
2010. márc. 28. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!