Mit csináljak? Reggel óta nem alszik, csak ordít.7 hetes lesz kedden. Evett, tisztába tettem, szellőztettem, énekeltem, ringattam, tornáztattam. Bömböl.
Cicizik, vagy tápszeres?Ha cicizik ,akkor tudod, hogy mennyit evett?
Ha viszont biztos vagy benne, hogy jóllakott, akkor pocifájás:(
Szerintem úgy jártál mint mi az első babánkkal, hogy lemaradtál róla mikor épp le lehetett volna tenni aludni, és mostmár olyan fáradt hogy azért üvölt ennyire.
Sajnos ilyenkor mi semmi jót nem tudtunk kitalálni, csak hogy vagy elvittük sétálni ( kint a jólevegőn mindig bealudt) vagy apja ment vele pár kört kocsival, mert ott is bealudt a hordozóban.
:/
Jobb ötletem sajnos nincsen elhiszem, hogy ki vagy borulva már :(
Vasalj meg textilpelut, és tedd a hasára melegen, vagy ha nem féle a hajszárítótól, akkor azzal melegítsd a pociját.
Esetleg tedd lajhárba az alkarodra (hassal lefelé, lógjon a keze-lába) és simizd körbe-körbe a hátát.
és ez megy napok óta
ennek soha nem lesz vége
köszönöm mindenkinek a válaszokat
felöltöztetem elviszem sétálni, bár egész nap nem körözhetek vele, ha hazaértünk akkor ugyanígy fog folytatódni minden
sziasztok
Babakocsizás előtti utolsó próbálkozásra (újabb adag gripe water, cici, fenékütögetés) ELALUDT. Én is lefekszem, bár a lakás kiborul az ajtón, volna mit csinálnom.
Köszönöm az együttérző kommenteket...rossz egyedül ilyenkor.
Üdv:Krumplirózsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!