Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak? Reggel óta nem...

Mit csináljak? Reggel óta nem alszik, csak ordít.7 hetes lesz kedden. Evett, tisztába tettem, szellőztettem, énekeltem, ringattam, tornáztattam. Bömböl.

Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 11:36
1 2
 1/15 edus83 ***** válasza:
Lehet fáj a pocija,espumizant ajánlanék.Nekem picim 8hetes és a cici mindíg meg nyugtatja.kitartás.
2010. márc. 28. 11:38
 2/15 anonim ***** válasza:

Cicizik, vagy tápszeres?Ha cicizik ,akkor tudod, hogy mennyit evett?

Ha viszont biztos vagy benne, hogy jóllakott, akkor pocifájás:(

2010. márc. 28. 11:45
 3/15 A kérdező kommentje:
Anyatejes baba.Reggel evett 120-at, egy órája 90-et.Nem nagyon méregetem, de mostmár kiakadtam, rátettem a mérlegre. Nem evett az előbb, csak cumizott, amikor mellre tettem.Gripe Watert adtam neki, megbüfiztettem, többször.Hasra fektettem, még ott is ütögettem a fenekét.Nagyon elfáradtam, vele együtt sírok. :((((
2010. márc. 28. 11:50
 4/15 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy jártál mint mi az első babánkkal, hogy lemaradtál róla mikor épp le lehetett volna tenni aludni, és mostmár olyan fáradt hogy azért üvölt ennyire.

Sajnos ilyenkor mi semmi jót nem tudtunk kitalálni, csak hogy vagy elvittük sétálni ( kint a jólevegőn mindig bealudt) vagy apja ment vele pár kört kocsival, mert ott is bealudt a hordozóban.

:/

Jobb ötletem sajnos nincsen elhiszem, hogy ki vagy borulva már :(

2010. márc. 28. 11:54
 5/15 anonim ***** válasza:

Vasalj meg textilpelut, és tedd a hasára melegen, vagy ha nem féle a hajszárítótól, akkor azzal melegítsd a pociját.

Esetleg tedd lajhárba az alkarodra (hassal lefelé, lógjon a keze-lába) és simizd körbe-körbe a hátát.

2010. márc. 28. 11:55
 6/15 A kérdező kommentje:

és ez megy napok óta

ennek soha nem lesz vége

2010. márc. 28. 11:56
 7/15 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy érzi, Te sem vagy nyugodt.Hozzánk pont ilyenkor jött egy idős védő néni.Én már totál kivoltam.Ő meg ahogy kezébe vette, elhallgatott.Nincs nagyszülő a közelben aki ringatná?
2010. márc. 28. 11:58
 8/15 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a válaszokat

felöltöztetem elviszem sétálni, bár egész nap nem körözhetek vele, ha hazaértünk akkor ugyanígy fog folytatódni minden

sziasztok

2010. márc. 28. 11:59
 9/15 A kérdező kommentje:

Babakocsizás előtti utolsó próbálkozásra (újabb adag gripe water, cici, fenékütögetés) ELALUDT. Én is lefekszem, bár a lakás kiborul az ajtón, volna mit csinálnom.

Köszönöm az együttérző kommenteket...rossz egyedül ilyenkor.

Üdv:Krumplirózsa

2010. márc. 28. 12:34
 10/15 anonim ***** válasza:
A fronttól is lehet. Össze-vissza mennek a hideg-melegfrontok. Kislányom (pénteken lesz 1 éves) csütörtökön kiborított, egész nap sírt, ordított. Péntek-szombat sokat aludt, ma meg eddig nyűgös volt, most fél órája sikerült letennem. Biztos a front, mert nekem is leragad a szemem. Nálam is a feje tetején áll a lakás, de nincs erőm rendet tenni.
2010. márc. 28. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!