Babátok mikor kezdett átfordulni, ülni, állni, sétálni?
Szia!
Az én fiam 11hetesen fordult át hasról hátra, majd 3 hét mulva hátról hasra. Utána 1 hétig nem foglalkozott vele, aztán azóta mindennap forog ide-oda. Ülni még nem ül, de szépen felhúzza magát. Jövő héten lesz 6 hónapos.
Babája válogatja :-)
fordulni: 5 hónapos és 1 hetes volt
állni: 8 hónaposan
ülni: 8,5 hónaposan
járni: 11 hónaposan
kisfiú
A mi kislanyunk 2 es fel honaposan fordult at eloszor a hatarol a hasara. 6 es fel honaposan allt fel es jart korben a jarokaban. Ugyanennyi idosen kezdett negykezlab maszogatni is. Most 7 es fel honapos es ul.
Egyebkent en ugy vettem eszre hogy a lanyok kezdik hamarabb de persze babaja valogatja ahogy Te is irtad. Ja meg sulyfuggo is.
Az én fiam nem egészen három hónapos volt, mikor fordult hasról hátra (inkább hátrabillentette a fejét, és annak a súlya lendítette a hátára:D). Egy hétig csinálta, aztán 4 hónapos koráig egyszer sem. 4 hónaposan újra csinálta, 5 és fél hónaposan sikerült a hátáról is visszafordulnia, 6 hónaposan kúszott, aztán ringatta magát négykézláb. Pont hét hónapos volt, mikor mászni kezdett, egy hétre rá felült, most 8 hónapos, és nem bírom a földön tartani, minden mellett feláll. Próbál lépegetni oldalazva, kicsit sikerül is haladnia így, de nem igazán érzi még, hogy mit kellene csinálnia:)
Szerintem babája válogatja:)
ҝ
3 hosan fordult oldalra.
4 hosan fordult hatrol hasra.
5 hosan fordult hasrol hatra.
6 hosan kuszott.
7,5 hosan felult es felallt.
8 hosan maszott.
10 hosan megallt egyedul par masodpercig.
10,5 hosan tette meg az elso par lepeseit.
11 hosan elment az agytol a szekrenyig.
12 hosan mar szaladt ezerrel:)
most 14 honapos nagyon vidam kiegyensulyozott huncut kislany:)
4 hósan hasra fordul
5.5 hósan vissza is tudott fordulni
7 hósan felült
8 hósan felállt és körbesétált azonnal kapaszkodva, ezzel egyidőben kezdett el mászni is.
11.5 hósan indul el önállóan
Kislány,
3 hósan hasról hátra
5 hósan hátról hasra
7,5 hósan egyedült felült
8,5 hósan felállt kapaszkodva
9,5 hósan elindult kapaszkodva
12 hósan elindult egyedül
Kisfiú, most 17 hónapos
6 hónapos volt, amikor egyedül felült, és elkezdett mászni. 7 hónaposan állt fel, és 9 hónaposan tette meg az első lépéseket. 11 hónaposan már stabilan ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!